Mine Koldaş... YENİ İMAJI İLE YILLAR SONRA SETLERE  DÖNDÜ!..

Mine Koldaş... YENİ İMAJI İLE YILLAR SONRA SETLERE DÖNDÜ!..

Bir dönem hem sahnelerde hem de sinemada fırtınalar estiren, bir bürokratla evlenip Ankara'ya yerleştikten sonra sanat hayatına veda eden Mine Koldaş yeni imajı ile setlere yeniden dönüyor.

1980 yılında Filipinler'in başkenti Manila'da yapılan Asya-Pasifik Güzellik Yarışmasında Türkiye'yi temsil eden ve 5. seçilen, bir bürokratla evlenip Ankara'ya yerleşen, iki çoçuk büyütüp annelik kariyerini de başarı ile devamn ettiren Mine Koldaş, yeni imajı ile sektöre geri dönüyor.

Evliliğini noktalayarak, İstanbul'a geri dönen Mine Koldaş, TV dizisi Klavye Delikanlıları dizisinde Vildan Atasever'le kamera karşısına geçerek dizi sektörüne yeniden "merhaba" dedi.

Çok yakında sürpriz projelerle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Mine Koldaş sektörden uzak olduğu sürede müzikten kopmamış, Ankara'da düzenlenen yardım gecelerinde sahne alarak sanat hayatını hoby olarak devam ettirerek aynı zamanda güzellik yarışmalarına jüri olarak da katıldı.

Mine Koldaş, şu günlerde setlere geri dönmenin heyacanını ve mutluluğunu yaşıyor ve önümüzdeki günlerde  sürpriz projelerle de sevenlerinin yeniden karşısında olacağını söylüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.