MİNİKLER OMURİLİK FELÇLİ ARKADAŞLARI İÇİN YÜRÜDÜ!..

MİNİKLER OMURİLİK FELÇLİ ARKADAŞLARI İÇİN YÜRÜDÜ!..

Sunuculuğunu Pınar Altuğ'un üstlendiği 29 Ekim defilesinde, aralarında Türkiye'nin profesyonel ilk ve tek çocuk modeli Banu Miray ve ünlü isimlerin çocuklarının da bulunduğu 32 model podyuma çıktı.

Banu Noyan organizasyonu ve koreografisiyle gerçekleşen defilede sevilen oyuncu Yeliz Yeşilmen'in kızı Asya, ünlü yazar Mehmet Coşkundeniz'in ikizleri Mavi ile Derin, Ali Tınaz'ın  çocukları Altuğ ile Tuğçe de podyumdaki yerini aldı.       

1 yaşında podyuma çıkan Kumsal ise izleyenlerin büyük ilgisini çekti. Sempatik hareketleriyle dikkat çeken minik Kumsal, izleyenlerden alkış aldı. Tek yumurta ikizleri Damla ve Elif Yanık ile Ali ve Mehmet Özarslan da defilenin en çok dikkat çeken isimleri arasındaydı. 

Dünya Latin Dansları şampiyonu ikizler Batuhan ve Şevval Dere'nin muhteşem dans gösterisi ise hayranlıkla izlendi. 

Çocuklar için hazırladığı şarkılar ve sahne şovlarıyla adından sıkça söz ettiren Ülkü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel hazırladığı şovuyla çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. 

Minik modeller podyumda yürüyerek Omurilik Felçlileri Derneği'ne akülü tekerlekli sandalye bağışladı. 

Türkiye Omurilik Derneği Başkanı Ramazan Baş, koreograf Banu Noyan, Palladium AVM Müdürü Ayşen Yerşen, sunucu Pınar Altuğ ve tüm çocuklara teşekkür sertifikası verdi. 

Ünlü sunucu Pınar Altuğ da 10. Yıl Marşı eşliğinde podyumda çocuklarla birlikte yürüdü. Türk bayraklarıyla podyuma çıkan minikler, Cumhuriyet coşkusu yaşadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.