Mithat Can Özer... ARMUT DİBİNE DÜŞTÜ!

Mithat Can Özer... ARMUT DİBİNE DÜŞTÜ!

Yazdığı sözler,yaptığı besteler ve son zamanlarda dizi-film müziklerinde attığı başarılı imzalarla adından sıkça söz ettiren Mithat Can Özer, ilk solo albümü 'Aşk Mevsimi'ni Poll Production etiketi Polat Yağcı yapımcılığında müzikseverlerle buluşturdu.

Toplam 11 şarkıdan oluşan 'Aşk Mevsimi' albümündeki tüm düzenlemeler Mithat Can Özer imzası taşırken; 8 şarkının söz ve müziği yine sanatçının kendisine ait.

Albümün çıkış parçası olan 'Ateş Böceği' ve 'Ne Yapalım Kader' şarkılarının söz ve müzikleri ise Sezen Aksu imzası taşımaktadır. 'Ne Yapalım Kader' şarkısının müziği Sezen Aksu-Demir Demirkan iş birliği ile albüme farklı bir tat katıyor.

Anne-oğul dayanışması olan 'Ateş Böceği' şarkısı ise albümün en iddialı parçalarından biri. Albümde bir de Mithat Can Özer'in ilk bestesi olan ve annesine yazdığı 'Acıya Tanığım' şarkısı yer almakta.

Mithat Can Özer, 'Aşk Mevsimi' albümü ile söz yazarı ve besteci kimliğinin yanına bir de yönetmenliği ekledi ve 'Ateş Böceği' şarkısının video klip yönetmenliğini kendisi yaptı.

Beykoz Kundura Fabrikası'nda çekimleri gerçekleşen video klip Mithat Can Özer'in performans görüntülerinden oluşmakta.

Klipte solistliğinin yanı sıra müzisyenliğini de ön plana çıkaran Mithat Can; gitar, davul ve piyanodaki iddiasını da başarılı performansı ile ortaya koymakta.

RADYOCULARDAN TAM NOT!

'Aşk Mevsimi' albümünün şarkılarını geçtiğimiz akşam görücüye çıkaran Mithat Can Özer'i radyocu dostları yalnız bırakmadı.

Bütün ulusal radyoların müzik direktörlerinin ve yayıncılarının bulunduğu lansman adeta karnavala döndü.

Sanatçının stüdyosunda gerçekleşen lansmanda 'Aşk Mevsimi'nin şarkıları ve 'Ateş Böceği'nin video klibi radyoculardan tam not aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.