MODEL OF CELEBTRİTY 2016 HEYECANI ANKARA'DA START ALDI!

MODEL OF CELEBTRİTY 2016 HEYECANI ANKARA'DA START ALDI!

Ekran ve podyumlara yeni yüzler kazandırmak için Türkiye’nin 4 bir yanını dolaşan Model of Celebrity, 2016 seçmelerine start verdi.

Başarılı organizatör Banu Noyan, ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan ve usta koreograf Uğurkan Erez’den oluşan Model of Celebrity jürisinin 2016 yılı için ilk durağı Ankara Acity AVM'ydi. 

Ankara Acity AVM Müdürü Hande Seçilmiş'in de yer aldığı jüri 3 saat boyunca adayları tek tek inceledi. Sabahın ilk saatlerinde AVM önünde aileleriyle birlikte uzun kuyruklar oluşturan oyuncu ve manken adayları jürinin karşısına çıkınca büyük heyecan yaşadı. İlginin büyük olduğu elemeye 16-25 yaş arası 183 kişi katıldı.

Ünlü organizatör Banu Noyan, "Önce okullarınız bitecek. Oyuncuların çoğu bir yerlere gelene kadar adeta sürünüyor. Hayallere kapılmayın. Eğitiminizi ihmal etmeyin. Diplomanız sizin hayat garantiniz" diyerek gençlere tavsiyede bulundu.

Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan da "Hayatta her isteğimiz olsaydı ben de futbolcu olmak isterdim. O yüzden istemek yetmez çok çalışmak gerekir" dedi. 

Gençlere tavsiyelerde bulunan Uğurkan Erez, Kenan İmirzalıoğlu'yla ilgili bir anısını da paylaştı. İmirzalıoğlu'nun mankenlik günlerini anlatan Erez, "Defilelerde uzun boyundan dolayı üzerine giysi bulamadığım bir mankenim vardı. Podyuma çok yakışırdı ama kıyafetlerin paçaları hep kısa kalırdı. Bir gün yolda çevirip eline bir senaryo vermişler. Bana getirdi meğer Osman Sınav'mış.

Senaryo da Deli Yürek'miş. Şans kapıyı bazen işte böyle çalar. Bu kişi hepinizin tanıdığı Kenan İmirzalıoğlu'ydu. Onunla hepimiz şimdi iftihar ediyoruz. Çok çalıştı ve başarılı bir oyuncu oldu" diye konuştu.

Sunuculuğunu Şenol İpek'in üstlendiği Model of Celebrity Ankara seçmelerinde adaylar jürinin karşısında yeteneklerini sergilerken heyecandan tir tir titredi.

Genç bir bayan yarışmacı Banu Noyan, Armağan Çağlayan ve Uğurkan Erez'i karşısında görünce "Şu anda karşınızda olduğuma inanamıyorum" diyerek ağlamaya başladı.

Jürinin titiz incelemesi sonucu 16 kişi elemeyi geçerek yarı finale çıkmaya hak kazandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.