Muhteşem Yüzyıl Kösem... AYŞE SULTAN DOĞUM YAPAR, SULTAN MURAD SIRRA KADEM BASAR!

Muhteşem Yüzyıl Kösem... AYŞE SULTAN DOĞUM YAPAR, SULTAN MURAD SIRRA KADEM BASAR!

Yapımını TIMS Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı “Muhteşem Yüzyıl Kösem” yeni sezonunun 16. bölümüyle 21 Mart Salı günü ekranlara geliyor.

Muhteşem Yüzyıl Kösem de bu hafta Sultan Murad sırra kadem basıyor!

İntihar eden Gevherhan Sultan, son yolculuğuna uğurlanır. Tüm saray yas içindedir. Kösem Sultan kızının ölümünden, Sultan Murad’ı mesul tutar.

Ayşe Sultan doğum yapar. Sultan Murad hakkında bir hüküm verir. Bu hükmü öğrenen Farya, öfkeyle hareket edip Ayşe’ye söyler. Farya bu yaptığıyla büyük bir felakete neden olur.

Gevherhan’ın ölümüyle sarsılan Silahdar, Atike Sultan’la yüzleşir. Atike ve Silahdar arasında derin bir uçurum vardır artık..

Yaşanan hadiseleri kaldıramayan Sultan Murad, sırra kadem basar. Kösem Sultan, Padişahın yokluğunda, devlet işleri aksamasın diye, kendini saltanat naibesi ilan eder.

Gülbahar Sultan ve Sinan Paşa Sultan Murad’ın yokluğunu fırsata çevirir. Ahaliye Sultan Murad’ın öldüğü tevatürünü yayarlar. Padişahın öldüğünü düşünen ahali saraya yürür.

Şehzade Bayezid’i takip ettiren, Kâsım, onu Kalika’nın evinde basar. Bayezid’in sakladığı büyük sırrı öğrenir.

Sultan Murad, payitahttan uzakta kendiyle hesaplaşır. Sultan Murad bu yolculukta en büyük düşmanın kim olduğunu öğrenir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.