Muhteşem Yüzyıl Kösem... SULTAN MURAD EN BÜYÜK DÜŞMANIYLA YÜZLEŞİYOR!

Muhteşem Yüzyıl Kösem... SULTAN MURAD EN BÜYÜK DÜŞMANIYLA YÜZLEŞİYOR!

Yapımını TIMS Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı “Muhteşem Yüzyıl Kösem” yeni sezonunun 17. bölümüyle 28 Mart Salı günü ekranlara geliyor.

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta Sultan Murad, en büyük düşmanıyla yüzleşiyor!

Kösem Sultan saraya yürüyen ahalinin karşısına çıkar. Ahaliye tarihi bir konuşma yapar. Kösem Sultan öfkeli kalabalığı dağıtabilecek midir?

Sırra kadem basan Sultan Murad sonunda saraya geri döner. En büyük düşmanıyla yüzleşen Sultan Murad, yeni yasakları ilan eder…

Şehzade Bayezid, Gülbahar Sultanın yaşadığını öğrenen Kâsım’a büyük bir oyun oynar. Buna rağmen Şehzade Kâsım olan biteni Sultan Murad’a anlatır. Sultan Murad Bayezid’e ağır bir ceza verir.

Silahdar’la arası bir türlü düzelmeyen Âtike Sultan içinden geçen her şeyi Silahdar’a anlatır. Silahdar ve Âtike Sultan arasındaki buzlar eriyecek midir?

Gülbahar Sultan’ın yaşadığından şüphe eden Kösem Sultan, mezarını açtırır. Gülbahar Sultanın hayatta olduğu ortaya çıkacak mıdır?

Gidişattan memnun olmayan Kösem Sultan gizlice divanı toplar. Sultan Murad Kösem Sultan’ı divanda basar. Ana oğul karşı karşıya gelir… 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.