Müjdat Gezen..."ÖZEL CUMHURİYET OKULU" ÖĞRENCİLERİ İLE BİRARAYA GELDİ!..

Müjdat Gezen..."ÖZEL CUMHURİYET OKULU" ÖĞRENCİLERİ İLE BİRARAYA GELDİ!..

Özel Cumhuriyet Okulları Kültür Sanat Kulübü öğrencilerinin, düzenlemiş olduğu ‘’Müjdat Gezenle Söyleşi’ etkinliği beklenilenden fazla ilgi gördü. Söyleşiye öğrencilerin yanı sıra CK öğretmenleri de büyük ilgi gösterdi.

Alanlarında en iyileri okul bünyesinde ağırlayan kurum ünlü sanatçı tarafından övgü dolu sözler aldı.

 

Müjdat Gezen; öğrencilerle yaptığı söyleşi sonrasında ‘’Gençlerimizin bilgi, beceri ve yeteneklerini ortaya koyarak, onları üreten, yorumlayan, sorgulayan, araştırmaya teşvik eden, proje bazlı çalışmalara yönlendirerek, sanatsal alanlarda başarılı olmalarına özendirici ve özgüvenlerini arttırıcı bu tür etkinlikleri yürekten destekliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Özel Cumhuriyet Okullarına’na teşekkür ediyorum’’ dedi. 

 

Özel Cumhurriyet Okulları Genel Koordinatörü Rahşan Çapan etkinlik sonunda Müjdat Gezen’e teşekkür plaketini verirken sözlerine söyle devam etti, ‘’Sevgili Müjdat Gezen, sizi okulumuzda ağırlamak büyük bir onur. Şeref verdiniz. Sevgi dolu yaklaşımınız, paylaşımlarınız ve neşe dolu enerjiniz için binlerce kez teşekkür ediyoruz. ‘’ 

 

Teşekkür plaketini alan Müjdat Gezen gençlerimize, onları yetiştiren değerli öğretmenlerini ve bu güzel organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.