Müjdat Gezen Sanat Merkezi... 25. SANAT YILINI KUTLUYOR!

Müjdat Gezen Sanat Merkezi... 25. SANAT YILINI KUTLUYOR!

Türkiye’nin önde gelen tiyatrocularından Müjdat Gezen’in kurduğu Müjdat Gezen Sanat Vakfı’nın 25. Yılı, 1 Nisan’da Park Bosphorus Hotel’de düzenlenecek muhteşem bir geceyle kutlanacak.

 Aynı zamanda geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz usta oyuncu Savaş Dinçel’i anma gecesi olarak organize edilen ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin katılımıyla renklenecek gecenin sunuculuğunu Ahu Türkpençe ve İlker Ayrık yapacaklar.

 Prestijli davet ve etkinliklerin ilk tercihi haline gelen Park Bosphorus Hotel, önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yapacak. Türk tiyatro ve sinema sahnesinin en önemli isimlerinin başında gelen Müjdat Gezen’in kurduğu Müjdat Gezen Sanat Vakfı’nın 25. Yılı, otelin etkileyici İstanbul Boğaz’ı manzarasına sahip olan Bosphorus Teras’ta gerçekleşecek muhteşem geceyle kutlanacak.

Aynı zamanda geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz usta oyuncu Savaş Dinçel’i anma gecesi niteliği de taşıyan ve Haldun Dormen, Türkan Şoray, Halit Kıvanç, Mustafa Alabora, Yılmaz Özdil, Kandemir Konduk, Umur Bugay, Ezgi Mola, Gonca Vuslateri, Şükran Ovalı, Yasemin Allen, Mustafa Üstündağ gibi sanat dünyasından bir çok ünlü ismi aynı çatı altında bir araya getirecek olan renkli gecede konuklar; Ahu Türkpençe ve İlker Ayrık’ın sunumuyla unutulmaz bir gece yaşayacaklar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.