Murat Akkoyunlu... "HAVADAYKEN BAYILDIM"!..

Murat Akkoyunlu... "HAVADAYKEN BAYILDIM"!..

Emre Saygı’nın Youtube’dan canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü oyuncu Murat Akkoyunlu oldu.

'Çakallarla Dans 4' sinema filmiyle seyirciyle buluşan Murat Akkoyunlu, canlı yayında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtladı. 

Havadayken Bayıldım 

Yükseklik korkusunun olduğunu ve tedavi için konuştuğu doktoların bu korkusunun üzerine gitmesi gerektiğini söylediklerinde Bungee Jumping yapmaya karar verdiğini belirten Murat Akkoyunlu  “Yükseklik korkumu yenmek için Bungee Jumping yapmaya karar verdim. Vincin tepesine çıktım ama yine yapamadan aşağıya indim. Birde aşağıdan fırlatılanı varmış. Onu deneyeyim dedim. Ama benim hesap edemediğim yukardan atlamaya göre daha yukarı çıkıyormuş. Tabi havadayken bayılmışım. Artık böyle bir şey yapmam” şeklinde konuştu.

Şevket Çoruh'un Kafası Kırık 

Sette en kafası kırık olarak Şevket Çoruh’u tarif eden Akkoyunlu “Baktığım zaman en kafası kırık adam Şevket Çoruh’tur. Enteresan sataşmaları şakaları o yapar. Bizden önce Playstation oynamayı bilmiyordu ve bu konuda en cahilimiz oydu. Ne anlıyorsunuz diyordu. Ama sonradan çok çabuk öğrenmesiyle sabahtan akşama kadar sürekli 'Playstation oynamıyor muyuz?' demeye başladı” dedi.

Metrobüse Binene Sabır Diliyorum

Sosyal medya kullanıcılardan gelen toplu taşıma araçlarını kullanıyormusunuz? sorusuna Akkoyunlu 'Bir kere rol gereği metrobüse bindim. Bizim bindiğimiz gayet stabil bir araçtı. Sonradan denedim ama binemedim. Metrobüse binen vatandaşlara da sabır diliyorum. Ben genelde metroya binmeyi tercih ediyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.