Murat Dalkılıç... BAHARI ,"ÖZÜLKÜ PROJECT-BİZİM ŞARKILAR" İLE KARŞILIYOR !..

Murat Dalkılıç... BAHARI ,"ÖZÜLKÜ PROJECT-BİZİM ŞARKILAR" İLE KARŞILIYOR !..

Murat Dalkılıç, “Özülkü Project- Bizim Şarkılar” albümünde sözleri ve besteleri Metin ve Eda Özülkü’ye ait olan‘Eğlen Güzelim’ isimli şarkıyia yer aldı.

Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı Murat Dalkılıç, sözleri ve besteleri Metin ve Eda Özülkü’ye ait olan ve Nisan ayında piyasaya çıkacak “Özülkü Project- Bizim Şarkılar” albümünde, daha önce Ajda Pekkan’nın seslendirdiği ‘Eğlen Güzelim’ şarkısıyla yer aldı.

Studyo kayıtlarında Metin Özülkü ile bir araya gelen Dalkılıç; “İzmir’den, İstanbul’a  profosyonel müzik çalışmalarım için geldiğimde ilk tanıdığım müzik insanı Metin Özülkü’nün albümünde olduğum için çok mutluyum. Sahnemde en çok okuduğum ilk üç şarkıdan biridir ‘Eğlen Güzelim’.  Heyecan duyarak seslendirdim.  Çok yakında Metin Özülkü Orkestrasıyla ‘Eğlen Güzelim’e bir  de klip çekeceğiz” diyerek sevenlerine müjdeyi verdi.

Albümün müzik direktörlüğünü yapan Metin Özülkü; ”Murat, şarkıya o kadar hakimdi ki, stüdyo kayıtlarında şarkıyı iki kez okuyarak tamamladı. Zaten ilkinde kaydetmeyi unutmuşuz diyerek” espriyi patlattı. Özülkü;”İşin şakası bir yana albümde yer alan sanatçı dostlarımızın hepsi şarkılarımızı severek ve hakkını vererek seslendirdi. Hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.