Murat Evgin... DÜNYA ÇAPINDA BAŞARI!

Murat Evgin... DÜNYA ÇAPINDA BAŞARI!

Murat Evgin’in, müziklerini yaptığı ‘Myths & Monsters’, dizisi Netflix Amerika, Kanada ve İngiltere'de yayına girdi.

 

ABD’de en çok izlenen yapımlardan biri olan proje, ‘La La Land’ filmiyle yarışıyor. Şarkıcı, “Netflix bir Amerikan dizisinde Türkiye’de bestelediğimiz bir müziği kullanmayı tercih ediyorsa, bir şeyleri başarmışım demektir” dedi.

Kişisel Instahram hesabından bir paylaşım yapan Murat Evgin, şunları söyledi:

"NETFLIX Amerika için müziklerini yaptığım MYTHS & MONSTERS'ın yapımcılarından Dominic ile...
MYTHS & MONSTERS şu an Amerika, İngiltere ve Kanada'da NETFLIX'in en çok izlenenleri arasına girdi. (Hatırlayacaksınız geçen gün La La Land ile birlikte NETFLIX'te trending olmuştu.)
Müziğimi yurtdışına duyurma açısında bu yola yapayalnız çıkmama rağmen (ne arkamda beni yurtdışına taşıyacak büyük bir film yapım şirketi var ne bir menajer & besteci ajansı, şimdilik diyelim) kendime ve müziğime inancım tamdı.

Bu sayede Allah'a çok şükür ki başardım. Yıllardır Avrupa'daki dizi & film festivallerini takip etmemin bu başarıda etkisi oldu. "Mipcom'a katılmalısın" deyip yardımcı olan çok sevgili @izzetpinto 'ya ne kadar teşekkür etsem az. İzzet söylemese belki Mip'e hiç gitmeyecektim.
İnşallah bundan sonra bir Türk besteci olarak adımızı dünya yapımlarında daha çok duyuracağız. Vakit buldukça da yeni Türk dizilerinden en iddialı olanların ve uluslarası başarı şansı olanların müziklerini yapacağım."

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.