Murat Günhan... ŞEHİT AİLELERİ YARARINA DEFİLE!

Murat Günhan... ŞEHİT AİLELERİ YARARINA DEFİLE!

Tüm gelirinin Şehit ve Gazi Ailelerine bırakılan Murat Günhan Fashion Show 43 mankenin 80 parça kostümü sunmasıyla gerçekleşti. Hülya Süer de bu gece hiç bir ücret almadan Şehit ve Gazi Aileleri için türkülerini canlı canlı okuyup seyircileri coşturdu

16 Nisan'da gerçekleşen Murat Günhan Fashion Show coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Aylardır bu görsel show için çalışan Murat Günhan 43 manken ile çalıştı.

Defilenin amacı toplanan tüm gelirinin Şehit ve Gazi Ailelerine bırakılmasıydı. Tüm mankenlerin hiç bir ücret almadan podyumda yürüdüğü defilede kalabalık bir izleyici kitlesi vardı.

Gecede Hülya Süer'in de sahne alması geceye ayrı bir renk kattı. Hülya Süer de bu gece hiç bir ücret almadan Şehit ve Gazi Aileleri için türkülerini canlı canlı okuyup seyircileri coşturdu.

Yaklaşık 1 saat süren defilede kadın ve erkek kolleksiyonu tanıtan Murat Günhan 80 parçalık bir kolleksiyonu sergiledi. Türk bayrağının rengi olan kırmızı kostümlerle defile başladı.

 Finalde podyumda büyüleyici 40 ünlü mankenin podyumda olması güzel bir görüntü sergiledi.
 

Final konuşmasında podyuma gelen Murat Günhan 15 Nisan 2017 için tekrar büyüleyici show için hazırlıklara başlıyacağını açıkladı.

 

İŞTE MUHTEŞEM DEFİLEDEN KARELER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.