Murat Kurşun... DİVA'DAN TAM NOT!

Murat Kurşun... DİVA'DAN TAM NOT!

Albümü ile aynı adı taşıyan çıkış parçası İlle’de Sen’e Klip hazırlayan Murat Kurşun, Bülent Ersoy İle aynı mekanda bir araya geldi.

Büyük gecede Mini konser veren Murat Kurşun, Diva’dan tam not aldı… 

 Albüm, Klip derken büyük heyecan yaşayan Murat Kurşun, Diva Bülent Ersoy ile bir araya geldi! Albümü ile aynı adı taşıyan çıkış parçası İlle’de Sen’e Klip hazırlayan Murat Kurşun, Bülent Ersoy İle aynı mekanda bir araya geldi. Büyük gecede Mini konser veren Murat Kurşun, Diva’dan tam not aldı…

‘İlle’de Sen’ albümüyle müzik marketlerinde yerini alan Murat Kuşun, albüm lansmanını Nossa Cossa' da yaptı. İlk klip çalışmasını da projesiyle aynı ismi taşıyan ‘İlle de Sen’e çeken Kurşun, sevenlerine mini konser verdi. Cengiz Kurtoğlu, Bülent Ersoy, Alişan ve Latif Doğan gibi isimler ise sanatçıyı bu özel gününde yalnız bırakmadı.

Gecede heyecanlı olduğu gözlerden kaçmayan Murat Kurşun, eli ayağına dolaştı ve hiç yapmaması gereken bir şey yaptı!.. Ersoy ile düet yapan Murat Kurşun, gecenin sürprizini, kutlama pastasını unuttu!.. Şarkılarını bir ara Bülent Ersoy ve Cengiz Kurtoğlu’nun arasında seslendiren şarkıcı, "Beni Bülent Ersoy çok heyecanlandırdı. Onun gibi bir ses ve sanatçı yok" dedi. Konuklar Kurşun'a, 500 ve 1000 adet gibi sayılar söyleyerek albüm siparişi verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.