Müsadenizle Büyükler... KAMERA MOTOR DEDİ!

Müsadenizle Büyükler... KAMERA MOTOR DEDİ!

Uluslararası film festivallerinden ödüllerle dönen Mezarcı filminin yönetmeni Talip Karamahmutoğlu’nun yeni çalışmasında başrol bu kez sokakta yaşayan köpeklerle çocukların olacak.

Filmde bekçi rolünü canlandıran Emre Altuğ ‘‘Müsaadenizle büyükler’ çocukların büyüklerle diyaloglarını ve ilişkilerini anlatan, çocuklara nasıl bakılması ve onların nasıl algılanması gerektiğini, hayatın nasıl algılanması gerektiğini, aynı zamanda çocuklarla hayvanlar ve insanlarla hayvanlar arasındaki ilişkiyi anlatan, sorumluluklarımızı gösteren, neler yapmamız ve nasıl davranmamız gerektiğini anlatan, son derece güzel çalışılmış ve hazırlanmış bir senaryo...

Sokak köpeklerinikonu alan filmde eğitimli olmayan sokak hayvanları da yer alıyor ancak sokak hayvanları rolü oynadıkları için bu açıdan hiç zorluk çekmedik…

Senaryonun en cazip ve vurucu tarafı sokak hayvanları ve çocukların konu edildiği bir senaryo olması.

Film çocukların kendilerini bir birey olarak anlatması yani ailelerine ‘bizi birey olarak kabul edin’ mesajını taşıyor”‘ dedi.

 

 

 

 

Senaryoyu altı ay boyunca Okay Karamahmutoğlu ile birlikte yazan ‘Müsaadenizle Büyükler’ filminin yönetmeni Talip Karamahmutoğlu, toplumun sokak hayvanlarına daha duyarlı yaklaşmasını amaçladığını açıkladı.

Karamahmutoğlu’nun filminde,hayvanların da insanlar gibi eşit olan yaşama hakkını çocuklar bu defa Müsaadenizle Büyükler diyerek, anlatacak.

Yapımcılığı Halit Ziya Alptekin tarafından hayata geçecek olan filmde başrolde Emre Altuğ, Duygu Paracıkoğlu, Ümit Çırak, Atsız Karaduman, Rıza Sönmez, Haluk Yüksel, Hakan Eksen, Candan Arıcı, Kuzey Yücehan ve Serap Ağalar rol alacak.

Çocuk oyuncu kadrosunda ise Enes Göçmen’inyanı sıra‘Çocuktan Al Haberi’ programıyla tanınan Efe Koçyiğit ile Tuana Coşkun, Deha Karan Üner, Bilge Karamahmutoğlu, Nehir Seymenoğlu, Toprak Atar, Alperen Efe Esmer,Alparslan Topoğlu görev alacak.

TRT Çocuk’ta yayınlanan Canım Kardeşim çizgi filminin müzisyeni Kenan Yılmaz, uluslararası ödül sahibi 11 yaşındaki lir sanatçısı Tuana Coşkun ile filmin müziklerini birlikte besteleyecek.

Aralık 2018’ de gösterime görmesi planlanan filmin çekimlerine 12 Temmuz Perşembe Günü, Sarıyer Zekeriyaköy’de start verildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.