Muse Network... TÜRKİYE’NİN İLK YOUTUBE PARTNERİ ESPOR ALANINA GİRDİ!..

Muse Network... TÜRKİYE’NİN İLK YOUTUBE PARTNERİ ESPOR ALANINA GİRDİ!..

Türkiye’nin ilk youtube partneri Muse Network, Türkiye’de kısa sürede milyonlarca kişiye ulaşan ve büyük bir ekonomi haline dönüşen espor platformuna iddialı bir giriş yaptı.

Hızla büyüyen şirket, şu anda 3 milyondan fazla Türk oyuncusu bulunan ve Türkiye’de ligi olan tek bilgisayar oyunu Leage of Legends’ın 8 takımından birini aldı.

Türkiye’deki 8 profesyonel takımın arasında Galatasaray ve 1907 Fenerbahçe de yer alıyor. 

Ocak ayında başlayan 2017 Türkiye Şampiyonluk Ligi, oyunun şimdiye kadar gerçekleşen  en çekişmeli sezonlarından birisi oluyor.  

Türkiye’nin ilk youtube partneri Muse Network,  Türkiye’de kısa sürede milyonlarca kişiye ulaşan ve büyük bir ekonomi haline dönüşen espor platformuna iddialı bir giriş yaptı.

Şirketin sahipleri   Serdar Ekrem Şirin ve Murat Tayhan,  Türkiye’de ligi olan tek bilgisiyar oyunu Leage of Legends’ın Türkiye’de bulunan 8 profesyonel takımından birini aldı.

“Team Galakticos” adını verdikleri takım için bir hayli iddialı olan  Şirin ve Tayhan “Transferler ve takımın kültürünü oluşturmak için aylarca stratejiler üstüne  çalıştık.

Çok dinamik ve başarılı bir ekip kurduk. Şuana kadar yaptığımız maçlar da bize bunu gösteriyor.  Bu oyun dünyada çok popüler ve ilgi sürekli artıyor. Türkiye’de de hızla gelişen ve büyüyen bir alan.” diyor.

Ekim ayındaki dünya finalini, sadece internette 43 milyon kişinin izlediğini belirten Muse Network’ün Ceo’su Serdar Ekrem Şirin “Artık, bir çok ülkede  TV kanalları, tüm maçları yayınlıyor. Yakın zamanda Türkiye’de başlayacak yayınlar. Çok önemli medya kuruluşlarının adı geçiyor.” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.