Mustafa Alabora... TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ, YOĞUN BAKIMDA!

Mustafa Alabora... TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ, YOĞUN BAKIMDA!

İstanbul Şile'de karşı yönden gelen ve hatalı sollama yapan bir otomobil, tiyatro ve sinema oyuncusu Mustafa Alabora'nın kullandığı otomobile çarptı.

Mobil canlı yayın uygulaması Periscope ile bir trafik kazası canlı yayınlandı. 

İstanbul Şile yolunda seyreden bir araç canlı yayın sırasında kaza yaptı.

Hatalı sollama yapan aracın çarptığı araçta bulunan ünlü oyuncu Mustafa Alabora yoğun bakıma alındı. Kaza yapan araçtaki 2 kişi de ağır yaralandı.

Mustafa Alabora'nın otomobili İstanbul istikametine doğru yol alırken, karşı yönden gelen ve hatalı sollama yapan 34 NV4180 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. O anlar otomobilin sürücüsünün yaptığı Periscope yayını ile saniye saniye internetten yayınlandı. Görüntülerde tehlikeli şekilde araç kullanan sürücünün, karşısına çıkan kamyondan kaçmaya çalıştığı görülüyor.

Sabah 6 sıralarında Şile Sanayi sitesinde başlayan yayının 6. dakikasında yolcunun sürücüye"yavaş, yavaş, yavaş" dediği duyuluyor, ardından çarpma sesi geliyor.

O sırada cep telefonu savruluyor, görüntü gidiyor ama yayın 40 dakika daha devam ediyor. Vatandaşların ambulans çağırması ve yardım telaşı da yayına yansıyor.

Edinilen bilgilere göre, aracın çarptığı diğer araçta ünlü oyuncu Mustafa Alabora bulunuyordu. Yaralı iki kişi Şile Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ardından Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi. Mustafa Alabora ise Kozyatağı'nda özel bir hastanede yoğun bakıma alındı.

Şile yolunda geçirdiği trafik kazası sonrası Acıbadem Kozyatağı Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavisi devam etmekte olan değerli sanatçımız Mustafa Alabora’nın sağlık durumu ile ilgili Acıbadem Kozyatağı Hastanesi Başhekimi Dr. Demet Dinç şu açıklamaları yaptı:

“Hastamız geçirdiği araç içi trafik kazası sonrası ambulansla hastanemize getirilmiştir. Yapılan muayene ve tetkikler sonucu sol ayak bileğinde kırık, sağda kaburga kırıkları ve omurgada tek seviyede kırık olduğu tespit edilmiştir.

Yoğun bakım ünitesinde izlenmekte olan Alabora’nın şuuru açık ve hayati bulguları normal sınırlardadır.

An itibariyle acil ameliyat planlanmayan hastamızın takip ve tedavisine yoğun bakım ünitemizde devam edilecektir.”

KAZAYI YAPAN ARAÇ; O ANDA CANLI YAYIN YAPIYORDU... İŞTE O VİDEO;

Şile yolunda iki genç arabaya binerek, yaptıkları gezintiyi Periscope'deki hesaplarından yayınlamaya başladı. Bu sırada yanlarına yanaşan bir araçla da sohbet eden gençler, hızla ilerlemeye devam etti. Sohbet sırasında gençler yandaki araçta bulunanlara, "İsteğine göre, 300 km hızla. Ne kadar istersen o kadar hızla gidiyor" dediler. Yüksek sesle müzik de dinleyen gençler, öndeki kamyonu son anda farketti. Kamyona hızla çarpan araçtaki gençler, ağır şekilde yaralandı. 

Yardıma koşan vatandaşlar, olay yerine itfaiyeyi çağırdı. İtfaiye ekipleri yaralıları sıkıştıkları yerden çıkararak hastaneye gönderdi. Yaralanan E.G ve ismi öğrenilemeyen arkadaşının durumunun ağır olduğu öğrenildi.
  
Kaza, Periscope'de canlı olarak vatandaşlar tarafından izlendi. Canlı yayınlanan kazada yaralananlardan biri de ünlü sanatçı Mustafa Alabora oldu. Alabora, ambulansla Kadıköy'deki özel bir hastaneye kaldırıldı...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum