Mustafa Keser - Muazzez Abacı... ASSOLİST İLE KEMANCISI YILLAR SONRA BULUŞTU!

Mustafa Keser - Muazzez Abacı... ASSOLİST İLE KEMANCISI YILLAR SONRA BULUŞTU!

Antalya Expo 2016 etkinliklerinde sahne alan Mustafa Keser Ve Muazzez Abacı eski günleri andı. Mustafa Keser, yıllar önce Muzzez Abacı'ya İzmir Fuarı'nda kemancı olar eşlik ettiğini anlattı.

Önceki gece Muazzez Abacı ve Mustafa Keser Antalya Expo 2016 konser etkinliklerinde sahneye çıktılar.

Muazzez Abacı’dan önce sahneye çıkarak şarkılarını seslendiren Mustafa Keser daha sonra kulise geçti. Kulise girdiği sırada sahneye çıkmaya hazırlanan Türk  sanat müziğinin usta ismi assolist  Muazzez Abacı ile karşılaştı.

Uzun zamandır birbirlerini görmeyen iki sanatçı kucaklaşarak kuliste hasret giderdiler.  Mustafa Keser yıllar öncesinden bir anısını Muazzez Abacı ile paylaşarak “Eski İzmir Fuarı’nın o çoşkulu dönemlerinden birinde sahne alan assolist Abacı’ya sahnede keman çalarak eşlik etmiştim. Benim için çok önemliydi.

Sonra ben de solist olarak sahneye çıkmaya başladım ve şimdi arka arkaya aynı sahneyi paylaşıyoruz. Benim için ikinci bir onur” dedi.

Keser’in müzisyenliğine ve solistliğine hayran olduğunu belirten Muazzez Abacı’da “Onun gibi müzik aşığı adamlar zor geliyor bu memlekete” dedi.

muazzezabaci_antalyaexpo.jpg

Sahneye çıkarak şarkılarını sevenlerine karşı okuyan Muazzez Abacı, şarkıların bazılarını mikrofonsuz okuyunca performansı ve sesinin kalitesi ile büyük alkış aldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.