Mustafa Topaloğlu... VE ARTIK SAHNELERDE !..

Mustafa Topaloğlu... VE ARTIK SAHNELERDE !..

Mustafa Topaloğlu, hayranlarından gelen taleplere karşı koyamayarak konser ve etkinliklerle sevenleriyle bir araya gelme kararı aldığını açıkladı..

Uzun Yıllardır Müzik Camiasında olan Ünlü Sanatçı  Mustafa Topaloğlu , Ne Clup'lerde , Ne  Konserlerde , Ne Festivallerde Sahne Almamış , Ve  artık Halk'tan gelen sevgi dolu Taleplere karşı koyamayarak , Konser ve etkinliklerle Halk'la bir araya gelme kararı aldığını açıkladı..

MUSTAFA  TOPALOĞLU ; BEN DÜNYANIN EN İYİSİYİM.. !!

Bu güne kadar  Sahne yapmamamın nedenlerinden biri , Sanat ve Sanatçılarla uğraşmaktan, Sanatçı Kazandıralım, Sanatçı yetiştirelim diye yıllarım onlara yazdığım eserler, bestelerle onların başarıları için çalışmaktan dolayı  kendim Sahne, Konser, Festival ve etkinliklerde yer almadım..  İnsanlarla  karşı karşıya gelemedim.. Ama  Halkımızın her yerde herzaman karşılaştığımızda; Mustafa Topaloğlu neden Konser vermiyor, neden bir program yapmıyor diye sitemlerde bulunuyorlardı. Ve bende artık Halkımızla  , Konser ve iyi projelerle bir araya gelmeye karar verdim..  Artık  bundan sonra  Mustafa Topaloğlu ' da  Sahnelerde olacak..

Ben Bir Şeyim , Herşeyim ... En Mütevazı Halimle söylüyorum ki ,Dünya Kendi Büyüklerini Kendi içinde , Ülkemiz Kendi Büyüklerini Kendi içinde , Onlar Gördüğüm kadarıyla bir biçimde Çok içimde dediğin zaman ben İnsanların Sevgilerinin içinde olduğumu, Onlar da benim içimde olduklarını  Bilsinler.  Yine En Mütevazi Halimle Söylüyorum ; "

BEN DÜNYA'NIN EN İYİSİYİM " ... 

Herkesinde kendi içindeki büyüklüğü biliyorum. Ve Bilerek Seviyorum..Sevgi dünyam olan Halkımızla iç içe Konserlerimde Buluşmak Üzere..

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.