Müşteri Hizmetleri Deneyimi Zirvesi... BU YIL 6. GERÇEKLEŞTİRİLDİ!..

Müşteri Hizmetleri Deneyimi Zirvesi... BU YIL 6. GERÇEKLEŞTİRİLDİ!..

Müşteri Hizmetleri Deneyimi Zirvesi' bu yıl Sunuculuğunu Özlem Akdoğan'ın (Radyocu Karakız) Üstlendiği 6. kez 9 Mayıs Hilton Bosphorus Elmadağ'da gerçekleşti.

Nice Medya tarafından 6 yıldır organize edilen, Türkiye'nin müşteri hizmetleri alanındaki müşteri deneyimini konu alan ilk ve tek etkinliği, Müşteri Hizmetleri ve Deneyimi Zirvesi bu yıl 9 Mayıs 2018 tarihinde Hilton Bosphorus Elmadağ'da gerçekleştirildi.

Etkinlikte Turkcell, Vestel, Coca Cola İçecek, Tofaş, Garanti Bankası, Akbank, Enpara, Aksigorta, ,Türkiye Finans, Daikin, n11.com, SMG, Galatasaray Spor Klübü gibi birçok markanın üst düzey yöneticileri panel ve sunumlarda deneyimlerini katılımcılara aktardı.

4 farklı panelde, 20 oturumda 40 konuşmacının yer alacağı etkinliğe Operasyon ve Çağrı Merkezi Müdürleri, Müşteri Hizmetleri Direktörleri, Müşteri Deneyimi Müdürleri, E-Ticaret Direktörleri, Dijital Dönüşüm Uzmanları, CDO'lar, IT Yöneticileri, Genel Müdürler, Pazarlama Müdürleri ve Satış Müdürleri başta olmak üzere üst düzey yöneticilerin yer aldı.

YÖNETİCİLER BİLGİLERİNİ PAYLASTI

6. Müşteri Hizmetleri & Deneyimi Zirvesi'nde bu yıl gerçekleştirilecek sunumlarda Taraftar Deneyimi, Dijital Müşteri Deneyimi, Mağaza İçi Müşteri Davranışı, Müşteri Deneyiminde "Sihirli" Sayı, Perakendeye Özel Müşteri Deneyimi, Telekomda Müşteri Deneyimi, Gıdaya Özel Müşteri Deneyimi Çözümleri, Otomotivde Müşteri Deneyimi, Müşteri Deneyiminde Ses Teknolojileri, İnovatif Müşteri Deneyimleri, Müşteri Ne İster?, Tahsilat Yönetimi, Enerjide Müşteri Memnuniyeti, Müzik ile Müşteri Deneyimini Yönetin, İş Yükü Optimizasyonu, Ses Kalitesi ve Müşteri Memnuniyeti, Dijital Hasta Deneyimi, Koku ve Müşteri Davranışları İlişkisi ve Konaklamada Misafir Deneyimi konuları ele alındı

Etkinlikte ayrıca Müşteri Deneyiminde Trend Teknolojiler, Müşteri Memnuniyetini Uçtan Uca Tasarlamak konularının da yer aldığı 4 farklı panelde, sektörün önde gelen şirket yöneticileri görüşlerini paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.