Mutlu Ulusoy... MUTLU İLE RADYODA MUTLU SAATLER !..

Mutlu Ulusoy... MUTLU İLE RADYODA MUTLU SAATLER !..

Sporseverlerin ekrandan tanıdığı genç ve başarılı spor spikeri Mutlu Ulusoy, artık Radyo Bilyoner’de.

Ulusoy, tüm enerjisini ve sempatikliğini İstanbul’da 101.4 frekansına ve tüm Türkiye’de RadyoBilyoner.com adresine taşıyan “Tiki Taka” adlı programıyla, hafta içi her gün dinleyicileriyle buluşuyor. 

Başarılı spor spikeri Mutlu Ulusoy, sporseverlerle artık Türkiye’nin en eğlenceli spor radyosu Radyo Bilyoner’de buluşuyor. Mutlu Ulusoy’un sunuculuğunu üstlendiği “Tiki Taka” adlı program, hafta içi her gün 14.00-16.00 saatleri arasında Radyo Bilyoner’de yayınlanıyor. 

Ulusoy, kısa paslar ve verkaçlarla tempolu bir şekilde oynanan futbolu ifade etmek için kullanılan “Tiki Taka” kavramını yeşil sahalardan radyoya taşıyor. Mutlu Ulusoy’un sempatikliğini ve enerjisini İstanbul’da 101.4 frekansında ve Türkiye genelinde RadyoBilyoner.com adresinden yansıtan programda, spor gündemine ilişkin her şey, canlı telefon bağlantıları ve yorumlarla tartışılıyor. 

İsim sponsorluğunu Türkiye’nin önde gelen şans oyunları platformu Bilyoner.com’un üstlendiği Radyo Bilyoner’de, Ertem Şener, Okay Karacan, Can Tongo ve Efe Uysal gibi sporseverlerin ve bahisseverlerin yakından tanıdığı isimler de dinleyenlerle buluşuyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.