Mutluluk Zamanı... FRAGMANI BEĞENİYE SUNULDU!

Mutluluk Zamanı... FRAGMANI BEĞENİYE SUNULDU!

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç ve Cengiz Bozkurt’un paylaştığı romantik komedi sinema filmi ‘Mutluluk Zamanı'nın merakla beklenen fragmanı görücüye çıktı.

Fragmanı Görücüye ÇıkYapımını NuLook’un, yapımcılığını Muzaffer Yıldırım’ın yaptığı, yönetmenliğini Şenol Sönmez'in, senaryosunu  ise ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ve Ali Erkan Ersezer'in kaleme aldığı ‘Mutluluk Zamanı’nın fragmanı büyük beğeni topladı.

Aşk en güzel kusuruymuş hayatın!

Mutluluğun kusursuz bir hayattan geçtiğine inanan Mert (Barış Arduç) ve aşktan uzak durmayı seçen heykeltıraş Ada'nın (Elçin Sangu) hikayesini konu alan filmden ipuçlarının yer aldığı fragman büyük ses getirdi. Filmde,  kendi kusursuz hayatını kuran Mert’in, Ada'yla tanıştığı gün tüm ezberleri bozuluyor.

Çekimleri İstanbul ve Heybeliada’da 7 haftada gerçekleştirilen ‘Mutluluk Zamanı’ etkileyici hikayesi ve  prodüksiyonuyla dikkat çekiyor.

Yılın merakla beklenen romantik komedi filmleri arasında yerini almaya hazırlanan ‘Mutluluk Zamanı’ 10 Kasım'da vizyonda...

‘Mutluluk Zamanı’ Hikaye

Asıl sevginin, mükemmeliyette değil kusurların içinde saklı olduğunun anlatıldığı  ‘Mutluluk Zamanı' filminde; geçmişiyle yüzleşmeden kendi 'Mükemmel' hayatını yaratan Mert (Barış Arduç) ve tüm hayatını  abisinin mutluluğu üzerine kuran Ada'nın (Elçin Sangu) hikayesi en romantik haliyle beyaz perdeye aktarılıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.