MÜZİK DÜNYASINDA "BEŞİNCİ MEVSİM" ZAMANI !..

MÜZİK DÜNYASINDA "BEŞİNCİ MEVSİM" ZAMANI !..

“Beşinci Mevsim” grubunun ilk albümü “Uzak Olsak Da” “Seyhan Müzik” etiketiyle dijital platformlarda ve müzik marketlerde yerini aldı.

Müzik yolculuklarına yıllardır Ankara'da devam eden “Beşinci Mevsim” grubunun ilk albümü “Uzak Olsak Da” “Seyhan Müzik” etiketiyle dijital platformlarda ve müzik marketlerde yerini aldı.

Solist Çağrı Ünsal , Gitarist Hüseyin Çakmak ,Basgitarist Murat Mendeş ve Davulcu Emre Ergün'ün biraraya gelmesiyle kurulan “Beşinci Mevsim” grubunun pop-rock tarzındaki ilk albümleri “Uzak Olsak Da” dokuz şarkıdan oluşuyor.

"Beşinci Mevsim" albümlerinde sözü ve müziği Harun Kolçak'a ait olan, yıllar önce Emel Müftüoğlu ve Harun Kolçak'tan dinlediğimiz "Korkuyorum" şarkısını covarlayarak müzikseverlerin beğenisine sundu.

Diğer sekiz şarkının sözleri Yalçın Tetik’e, besteleri ise “Beşinci Mevsim” in solisti Çağrı Ünsal'a ait. Albümün prodüktörlüğünü üstlenen Volkan Yırtıcı, aynı zamanda şarkıların mixlerine imzasını attı. Masteringler ise Çağlar Türkmen'in imzasını taşıyor.

"Beşinci Mevsim" grubu, albüm fotoğrafları için Coşkun Turgut'un objektifine poz verdi.

Albümün ilk klibi, İmre Haydaroğlu yönetmenliğinde, “Korkuyorum” şarkısına çekildi. ”Korkuyorum” un klibi müzik kanallarında yayınlanmaya başlandı.

Albüm öncesinde verdikleri sayısız konserlere yenilerini eklemeye hazırlanan “Beşinci Mevsim” in solisti Çağrı Ünsal: “Albümde her şarkımızın ayrı hikayesi var. Şarkılarımızda hayatı ve aşkı farklı açılardan sorguluyoruz.” diyor.

İŞTE "BEŞİNCİ MEVSİM" in "KORKUYORUM" KLİBİ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.