Nadide Sultan..."DARBE OLAYLARINDA ABİME İFTİRA ATIYORLAR"!..

Nadide Sultan..."DARBE OLAYLARINDA ABİME İFTİRA ATIYORLAR"!..

Boğaziçi köprüsünde yaralı askerleri taşıyanlar arasında bulunan ünlü şarkıcı Nadide Sultan'ın abisi Ali Nuri Türkoğlu sosyal medya hesaplarından kendisi için yayınlan paylaşımları için eteş püskürdü.

"Bilip bilmeden beni İŞİD'çi ilan ettiler.Benim ve arkadaşlarımın orada bulunmamızın tek sebebi yaralı olanlara yardım etmekti" diyen Türkoğlu, kendisi hakkında söylenilenlerin gerçekleri yansıtmadığını belirtti.

Kendine ait sosyal medaya hesabından açıklama yapmak zorunda kalan Ali Nuri Türkoğlu "bir anda ben ve arkadaşlarım hakkında bilip bilmeden yalan yanlış paylaşımlar yapıldı" dedi. 

Ayrıca Türkoğlu yaptığı paylaşımda "Can kurtarırken işidci olmak... Güleyim mi ağlayayım mı? Ama size sadece size. Yazık yazık. Suç duyurusunda bulunacağım" dedi. 

Bu olaylar üzerine pop müzik sanatçısı Nadide Sultan, sosyal medya hesabından abisine destek veren bir paylaşımda bulundu.

ABİME İFTİRA ATIYORLAR

Ünlü  sanatcı Nadide Sultan ise yaptığı paylaşımda abisine iftira atıldığını abisinin oraya sadece yardım gittiği söyledi.

 

Sosyal medya hesabında açıklamada bulunan Nadide Sultan ve abisi Ali Nuri kendine ait hesaplarlar yaptıkları açıklamada olayı başka yere çekmeye çalışanlar var,Nadide Sultan kimse bu oyuna gelmesin yardıma giden abim için bile öz be öz abime itiraf atıyorlar şeklinde bir paylaşımda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.