Nazan Öncel… FİLİSTİN HALKINA DESTEK ALBÜMÜ!

Nazan Öncel… FİLİSTİN HALKINA DESTEK ALBÜMÜ!

Türkiye'nin müzik sahnesinin efsane isimlerinden Nazan Öncel, kısa sürede kendi hikayelerini üç dakikaya sığdırdığı Durum Şarkıları'ndan sonra "KARA PLAK / Geceye Bir Şarkı" albümü ile sevenlerini plak keyfiyle buluşturuyor.

Kendine özgü tarzı ve güçlü sesiyle müzikseverlere yıllardır unutulmaz şarkılar armağan eden Nazan Öncel, bu sefer plak formatında dinleyicileriyle buluşuyor. KARA PLAK albümü, ressam Arslan Eroğlu'nun suluboya fırçasından çıkan kapak çalışması ve Nazan Öncel'in Jant Hamit ve Erman Arda düzenlemesiyle öne çıkan on temiz şarkısıyla dikkat çekiyor.

Kara Plak albümünün ilk klip çalışması, söz ve müziği Nazan Öncel'e ait Esme şarkısı için yönetmen Ali Necati Kumcuoğlu ile yapıldı, bu da sanatçının yaratıcılığına ve müziğe bakışına farklı bir boyut kazandırdı.

DMC etiketiyle 24 Kasım'da sevenleriyle buluşan albümde yer alan şarkılar arasında 'Esme', 'Kara Plak', 'Gurur Çıkmazı', 'Cihangir’deyim Gel', 'Aslanım', 'Amacın Ne', 'Anne Ben İnsan Oldum', 'Köprüaltı', 'İki Aylak' ve 'İmdat' gibi çeşitli temalar işlenmiş.

Sadece müziğiyle değil, sosyal medyadaki duyarlı paylaşımları ve Filistin halkına destek veren sıfır makyajla çekilen fotoğraflarıyla da dikkat çeken Nazan Öncel, müzik dünyasında ve sosyal sorumluluk projelerindeki öncülüğünü sürdürüyor.

KARA PLAK ile Nazan Öncel, hem kendi müzikal yolculuğuna yeni bir sayfa ekliyor hem de dinleyicilere unutulmaz bir plak deneyimi sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.