Nazan Öncel... YENİ KLİBİNDE YENİ KEŞİFLERİNİ OYNATTI!..

Nazan Öncel... YENİ KLİBİNDE YENİ KEŞİFLERİNİ OYNATTI!..

Geçtiğimiz Sonbahar “Sakin Ol Şampiyon” isimli Maxi Single ile sevenlerini kucaklayan Nazan Öncel, Single çalışmasının merak ve sabırla beklenen şarkısı ‘Madalyon’a geçtiğimiz günlerde Deniz Akel ve Akşit Togay yönetmenliğinde klip çekti.

Altı ay gibi kısa bir zaman diliminde tam on beş kilo veren sanatçıyı bu klip’te herkes çok farklı ve bambaşka görecek. Yeni video klibin’de ilk defa dans eden Nazan Öncel, kendi tasarladığı yeni kostümleriyle de çok konuşulacak.

Klibin’de yeni keşiflerini oynattı

 ‘Madalyon’ için duygularını samimiyetle dile getiren Nazan Öncel, hissettiklerini şu sözlerle dile getirdi: “Bir günde çekimlerini tamamladığımız “Madalyon” için high teknolojisiyle on sekiz gün süren post pordüksüyonu, yüksek enerji ve hiç düşmeyen temposuyla memleketin en havalı klibini çektik. 

Ses ve yeteneklerine hayran olduğum Ufuk Şenel ve Buse Türker’de bu klip de yeteneklerini gösterdiler. Klibe çok yakıştılar. Ben gurur duydum. Yakında Prodüktörlüğünü kendim yaptığım bu iki genç’in albüm ve single’larıyla tanışacaksınız.

DMC etiketiyle yayınlanan Madalyon 1Mart Çarşamba gününden itibaren bütün müzik kanallarında vizyona girecektir. İyi seyirler ve müzikli dostluklar dileriz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.