Ne Münasebet... NİL BÜROYA GERİ DÖNER!

Ne Münasebet... NİL BÜROYA GERİ DÖNER!

“Ne Münasebet”, komedi ve aksiyonla harmanlanan 8. bölümüyle 24 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.30’da Show TV’de!

“Ne Münasebet”in sekizinci bölümünde; Hakkı’nın planı işe yaramış ve Nil büroya geri dönmüştür. Hakkı’nın mektubuyla Nil’in güveni artmıştır ve artık tam bir yönetici gibi davranmaya başlar. 

Nil ve Demir, film setindeki hırsızlık olayını araştırırlarken kendilerini bir anda kamera karşısında bulurlar. Nil, hayranı olduğu oyuncuyla aynı sahneyi paylaşmaktan dolayı çok mutludur.

Ancak bu hayranlık Nil’in bazı gerçekleri görmesine engel olacaktır. Muazzez’in Nil’i desteklemesine sinir olan Ahu, ana-oğlun arasını açmak için bir plan yapar. Bunun için de Ayça’yı kullanmaya karar verir. Şüphelerinin peşinden giden Ahu, çok büyük bir sırra tanık olacaktır.

“NE MÜNASEBET”İN BERKANT’I MERT YAVUZCAN:  PELİN AKİL İLE OYNAMAK ÇOK KEYİFLİ

Yapımcılığını ARC Film’in yaptığı, yönetmenliğini  Çağrı Bayrak’ın üstlendiği başrolleri Sarp Levendoğlu, Pelin Akil, Ayşe Kökçü, Cihat Tamer, Ayşen Sezerel, Bahar Akça, Hakan Altıner ve Mert Yavuzcan gibi ünlü isimlerin paylaştığı “Ne Münasebet” adlı dizi seyircinin büyük beğenisini kazandı.  Şimdiye kadar izleyici Berkant’ın kibar tarafını gördü diyen Yavuzcan ilerleyen bölümlerde büyük sürprizler yaşanacağını söyledi.

“CİHAT TAMER KARŞILIKLI OYNAMAK İSTEDİĞİM BİR OYUNCU”

Ünlü oyuncu Mert Yavuzcan “Ne Münasebet” adlı dizide canlandırdığı Berkant  karakteri  ile tüm dikkatleri  üzerine çekti.  Hukuk bürosunda olayları karıştıran ve ezeli rakibi Demir’in (Sarp Levendoğlu) baş düşmanını oynayan yakışıklı oyuncu usta oyuncular Cihat Tamer ve Ayşe Kökçü ile oynamak nasıl duygu sorusuna; “Cihat Tamer gibi çocukluğumdan beri tanıyıp izlediğim bir oyuncuyla karşılıklı oynamak çok istediğim bir şey. Henüz karşılıklı oynamadık ama umuyorum senaristler bizi karşı karşıya getireceklerdir” dedi.

“KÖTÜ ROLLER ÜZERİME YAPIŞMADI”

 Son dört yıldır kötü karakterleri oynadığını belirten Mert Yavuzcan “Burada değişik olarak daha iki yüzlü bir karakteri oynuyorum.  Kötü gibi görünse de daha vicdanlı bir karakter. Diğerleri çok daha kötüydü, burada biraz yumuşadım. Üst üste bu tür roller gelse de üzerime yapışmadı. Profesyonel bir oyuncu olarak her türlü rolü oynamaya devam ediyorum.” diyor.

nemunasebet_mertyavuzcan.jpg

“SARP LEVENDOĞLU ‘EMRET KOMUTANIM’DA HEM YÖNETMENİM OLDU, HEM DE ROL ARKADAŞIM”

Sarp Levendoğlu ile birlikte daha önce “Emret Komutanım” adlı dizide çalıştıklarını söyleyen Mert Yavuzcan, “Sarp benim hem yönetmenim oldu, hem de rol arkadaşım oldu. Bu projede de olduğunu duyduğumda çok sevindim. Pelin ile ilk defa tanıştım. Onunla çalışmaktan çok memnunum, inanılmaz sempatik ve oyuncu olarak birbirimize destek olduğumuz anlar oluyor, onunla çalışmaktan çok keyif alıyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.