Neco-Ayşe Özyılmazel... BABA KIZ, BABALAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİNDE !..

Neco-Ayşe Özyılmazel... BABA KIZ, BABALAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİNDE !..

Babalar Günü etkinlikleri kapsamında İstanbul ve İzmir'lilerin konuğu olan ünlü oyuncu ve müzisyen Neco ile gazeteci kızı Ayşe Özyılmazel, kendilerini izleyen kalabalığa çok keyifli dakikalar yaşattı.

Babalar Günü özel söyleşisi için kızı Ayşe Özyılmazel ile Optimum’da sevenleriyle buluşan Neco, Babalar Günü ve baba olmakla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

3 kızı 1 oğlu olduğunu söyleyen Neco, bu hayattaki en büyük hazinesinin çocukları olduğunu söyledi. Ayşe Özyılmazel 3 yaşındayken yazdığı ‘Hani’ şarkısını meslek hayatının 50. yılı şerefine seslendiren kızı Ayşe’ye teşekkür eden Neco, şarkısını kızı ile birlikte Optimum ziyaretçileri için söyledi. Baba-kız şarkı söylemenin çok özel bir şey olduğunu dile getirirken “Torunlarım olursa onlarla da şarkı söylemeye niyetliyim” diyerek izleyenleri güldürdü.

İzleyenlerden Baba-Kıza Övgüler

Babalar Günü etkinliğine katılan ziyaretçiler hem Neco hem de Ayşe Özyılmazel’e övgüler yağdırdı. Bir izleyicinin Ayşe Özyılmazel’e “20 yaşında gösteriyorsunuz” şeklinde iltifat etmesiyle Ayşe Özyılmazel beslenmesine, sporuna kısacası yaşam tarzına çok dikkat ettiğini söyledi.

Bu konuda Neco’nun da çok dikkatli olduğunu söyleyen kızı izleyicilerden babasının yaşını tahmin etmelerini istedi. 68 yaşında olan ünlü şarkıcının yaşını duyan izleyiciler şaşkınlık yaşadı. Evde olmayı ve mutfağa girmeyi çok sevdiğini belirten Neco; “Çok güzel yemek yaparım, çok güzel reçel yaparım hatta turşu bile kurarım” diyerek izleyicilerden bol alkış topladı.

Baba kızdan takım polemiği

Baba-kız hayranlarıyla birçok anısını paylaşırken konu tutulan takımlara geldi. Ayşe Özyılmazel babasının Beşiktaş sevdasına esprili bir şekilde değindi. Çocukluğu boyunca Beşiktaşlı olduğunu söyleyen Ayşe, büyüdüğünde Fenerbahçe’yi tuttuğunu söyleyince Neco; “Ben hiçbir zaman tuttuğu takıma karışmadım ama erkek adam renkli takım tutmaz” deyince Ayşe Özyılmazel de “Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak” diyerek izleyenleri kahkahaya boğdu. Babalar Günü etkinliğini şarkılarıyla sonlandıran ikili, hayranlarıyla tek tek sohbet ederek hem imza dağıttı hem de bolca fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.