Nejat İşler... SALDIRIYA UĞRADI!

Nejat İşler... SALDIRIYA UĞRADI!

Nejat İşler bir kadın hayranının fotoğraf isteğini geri çevirince iddiaya göre hayranının kocası tarafından darp edildi. Ünlü oyuncunun kavga sırasında dişinin kırıldığı ve bayıldığı iddia edildi.

BAYILDI

Saldırı sonrası dişi kırılan ve bayılan ünlü oyuncu arkadaşları tarafından Bodrum’da bulunan özel bir hastaneye götürüldü. Ayakta tedavi edilen İşler’in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Nejat İşler'in karıştığı olay hakkında 2 farklı iddia ortaya atıldı.

İddialardan biri Nejat İşler ortağı olduğu mekanda yüksek sesle tartışan çifti uyarınca olanlar oldu. İkilinin yanına giderek, “İnsanlar rahatsız oluyor. Sesinizi yükseltmezseniz sevinirim” ricasında bulunan İşler, sert bir tepkiyle karşılaştı.

İşler, “Sen ne karışıyorsun? Seni ilgilendirmez” yanıtını alınca, sinirlendi. Oyuncu, gerilimin iyice artması üzerine, “O zaman mekandan gidin” dedi. Sinirlerine hakim olamayan erkek müşteri, ayağa kalkarak, İşler’i darp etti.
Diğer iddiaya göre ise, Nejat İşler’in yanına gelen bayan bir hayranının fotoğraf çektirmek isteğini geri çevirdiği ve hayranının kocası tarafından saldırıya uğradığı önü sürüldü.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.