Neşe Can... EFSANE ŞARKICI, DİVA'NIN RİCASI İLE 35 YIL SONRA SAHNEDE !..

Neşe Can... EFSANE ŞARKICI, DİVA'NIN RİCASI İLE 35 YIL SONRA SAHNEDE !..

Diva Bülent Ersoy'un isteğini geri çeviremeyen efsane assolist Neşe Can, 35 yıl sonra sahnelere geri dönüyor

Türk sanat müziğinin efsane yorumcularından ve gazinoların en parlak yıllarını yaşadıkları 1950’li ve 1960’lı yılların  en çok aranan assolistlerinden Neşe Can, Bülent Ersoy’un özel isteği üzerine 11 Nisan  cumartesi akşamı  Bülent Ersoy, Muazzez Abacı, İnci Çayırlı, Mustafa Sağyaşar,  Ayşe Taş,  Ali Şenozan, Kutlu Payaslı ve Zekai Tunca gibi önemli ustaların da katılımıyla Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek olan “Devlerin Sahnesinde Özlediğimiz Türk Müziği” isimli proje ile 35 yıl aradan sonra sahnelere geri dönüyor.

Bu özel gecede Türk müziğinin efsane isimleriyle bir arada olmanın heyecanını yaşadığını söyleyen Neşe Can “Bülent Ersoy gibi bir sanatçının arzusunu, isteğini geri çeviremezdim. Böylesine önemli bir proje de bulunmak muazzam bir duygu. Projede adı geçen tüm sanatçı arkadaşlarım  çok  önemli  ve  değerli  isimlerdir. Konsere olan yoğun ilgi gerçek Türk sanat  müziğini  ve  bizleri ne kadar çok özlediğini ortaya koyuyor. Ben de adeta 35 yıllık uykumdan uyandım, sahneyi ve müzik sever dinleyicilerimi çok özledim. Çok heyecanlıyım ve konser hazırlıklarına başladım. Bu gece için özel kostümler hazırlatıyorum. Türk müziğine gönül vermiş diğer tüm sanatçı dostlarımla birlikte geceye katılan dinleyicilerimize muhteşem bir müzik ziyafeti sunacağız” dedi...

Bu önemli projeyi duyduklarında gelen teklifi hiç düşünmeden kabul eden usta isimler 11 Nisan’da İstanbul’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde, 16 Mayıs’ta Ankara’da ve 24 Haziran’da da İzmir’de sahneye çıkacaklar. Türk sanat müziği sevenleri de heyecanlandıran konserlerin büyük ilgi görmesi usta isimleri oldukça mutlu etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum