Neşe Sapmaz… “NEŞELİ ÇOCUKLAR”A BAYRAM SÜRPRİZİ

Neşe Sapmaz… “NEŞELİ ÇOCUKLAR”A BAYRAM SÜRPRİZİ

Ünlü sunucu Neşe Sapmaz, ‘Neşeli Çocuklar’ projesi kapsamında bayramda da çocukları unutmadı. Sapmaz, 50 öğrencili Van Yavuzlar Köyü İlkokulu’na ‘Bayram Paketleri’ gönderilmesini sağladı.

Sapmaz, Ramazan Bayramı’nda da Neşeli Çocuklar Kampanyası ile çocuklara ayakkabı, tişört, oyuncak, şeker ve çorap gönderirken öğrencilere duygu yüklü bir mesajı da kaleme aldı. Hem çocuklar sevindi, hem bayram oldu.

Önce okullarda kütüphane kurup çocuklara kitaplar gönderen, sonra da bu çalışmalarını sosyal sorumluluk projesine dönüştüren sunucu Neşe Sapmaz, Ramazan Ayı boyunca okullardaki ihtiyaç sahibi çocuklara Ramazan Paketi gönderilmesine aracılık etmişti.

 

İşte, her çocuğun adına özel hazırlanan o mektup:

Sevgili ...

Sen, bu Dünya’da atan minik kalp! O minicik kalbine çok iyi bak, hep temiz kalsın. Çünkü çok değerlisin ve hepimizin sana ihtiyacı var.

Biz ‘Neşeli Çocuklar’ olarak, bu bayram seni sevindirmek istedik. Bizim için önemlisin bunu bil, gülümsemen bizim için çok anlamlı. Çünkü sen gülünce daha güzel aydınlatıyor Dünya’yı Güneş bile. Sen gül ki, çiçekler açsın, kuşlar cıvıldasın. İyi Bayramlar Küçüğüm..

Sürpriz bir paketten çıkan bir çift ayakkabı ‘Bayram’dır bir çocuk için. Sevilmek “Bayram”. Sevildiğini bilmek “Bayramların En Güzeli“…  Sevdiklerinle geçen her gün “Bayram”. Şimdi düşün bakalım senin için nedir Bayram?

Ben Neşe Sapmaz, Senem Çakır öğretmenimiz ile el ele sizlere hediyeler göndermek için harekete geçtik, ağabeyleriniz ve ablalarınızın yardımları ile sizi sevindirmek istedik. Sevgi sınır tanımıyor, bizler seni tanımadan seviyor ve düşünüyoruz bunu bilmeni isteriz. Bizim için kıymetlisin..

Sevgilerimizle yanaklarından öperiz.

Neşe Sapmaz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.