Neslihan Yavuzcan...KENDİNİ FORMATLADI!

Neslihan Yavuzcan...KENDİNİ FORMATLADI!

Neslihan Yavuzcan ilklere imza atmaya, kendini yenilemeye, yaşamlarda farkındalık ve mucizeler yaratmaya devam ediyor…

Türkiye’de 22 yıldır sporun yüzü olan Neslihan Yavuzcan spor, beslenme, sağlık, farkındalık, yaşam öncülüğü ile bildiğimiz isim. 4 yıldır sessiz ve derinden bir şekilde ilerlediği döneminde bile. ‘tamamlayıcı tıp vizyonu’ ve ‘ünlüler kervanı’ adında  2 tane kitap çıkardı.

Ünlü televizyoncu ve gazeteci bu yıllar içinde aldığı Nefes ve yaşam koçluğu,

Liderlik eğitimleri ile beden, zihin ve ruhsal dönüştürücü olma yolunda ilerlemeye devam etti.

Çocuk yaşlardan beri işinin ‘aktarmak’ olduğunu söyleyen Yavuzcan, öğrendiği her şeyi aktarıyor. Daha 15 yaşında basketbol oynarken, sokaktan topladığı çocuklara basketbol öğretiyordu.İlerleyen zamanlarda televizyonda ve radyo da yaptığı ‘sportif’  programları, egzersiz dvd leri, kitapları, Gazete de siyaset, sanat, spor alanında marka olmuş kişilerle yaptığı röportajlar ile, verdiği nefes, farkındalık, yaşam, spor ve sağlık seminerleri ile insanların hayatına dokunuyor, değişimi ve dönüşümü sağlıyor.

Kendine de yeni format atan Neslihan Yavuzcan, verdiği seminerleri 3 kategori de topluyor.

Sportif formülü ile, sağlıklı ve dengeli beslenmenin önemini vurgulayıp, egzersiz yapma alışkanlığınızı kazanmanın formüllerini veriyor.

Ruh, beden zihin dansı ile insanların içindeki lideri çıkartarak, geçmiş den ve gelecekten özgürleşip, hayatlarının gerçeğine odaklanmalarını, kendi sorumluluklarını alıp hayatlarına huzuru, dengeyi, neşeyi ve hayatların da var olan her şeyi sevmeleri ile ilgili alanlarını açarak mucizelerini yaratmalarını araç oluyor.

Nefes semineri ile doğal nefesinize dönmeyi, sağlıklı, canlı, dinamik olmayı, zihindeki sorunların çözümünü farklı bakışlarla iyileştirmeyi, ruhsal olarak her şey ile tam ve bütün olmanıza, yaşamdaki bolluk bilincinizin açılımına, daima aşk ve huzur içinde bir yaşama merhaba demeyi nefesinizle bir olmayı sağlıyor.

Düzenlediği dönüşüm kampları ile de yepyeni bir ‘sen’e uyanmanıza davet ediyor.

www.neslihanyavuzcan.com ile daha geniş bilgilere sahip olabilirsiniz.

Neslihan Yavuzcan kimdir?

+ basketbol sporuna çok küçük yaşlarda başlamış ve profesyonel olarak beşiktaş spor kulübü’nde minik, yıldız, genç, a takımlarında devam etmiştir.

+ uzun seneler basketbol antrenörü olarak yıldırım spor okulları ve küçük takımları çalıştırmış, aynı zamanda mankenlik,televizyon programlarında yapımcılık ve sunuculuk, basketbol antrenörlüğü ve gazetecilik de yapmıştır.

+ “sportif”in kitabını, cd’sini, web sayfasını, radyo programını, ‘hem ye hem de formda kal’  kitabını  ve akşam gazetesi’nin cumartesi ekinde yer alan sportif sayfası www.sportiftv.com’u  yapmış ve  türkiye’de sporun yüzü olmuştur.

+ 2008 yılında transformal nefes ile hayatında önemli değişimler elde etmiş ve bu konuda uzmanlaşmıştır. Doğal nefes ve yaşam koçudur. o

+ landmark education’dan aldığı liderlik ve farkındalık eğitimi ile kişisel gelişim yolunda ilerlemektedir.

+ yeni hazırladığı kitapları ‘tamamlayıcı tıp vizyonu’ ve ‘neslihan yavuzcan’la ünlüler kervanı’ piyasaya çıkmıştır.

+ mucizeler kursu (a course in miracles) 365 gün mucize bilinci eğiticisidir. mucize okulu ile insanların dönüşümü ile farkındalık yaratmalarını sağlamaktadır.

+ farkındalık, sportif (spor, sağlık, beslenme), nefes ve yaşam seminerlerine devam etmektedi

+ posta gazetesinde röportajlarına devam etmektedir .

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.