Neslihan Yavuzcan...NEFES VE YAŞAM ÖNCÜLÜĞÜ İLE SPOR VE AKTİF YAŞAM FUARINDA!..

Neslihan Yavuzcan...NEFES VE YAŞAM ÖNCÜLÜĞÜ İLE SPOR VE AKTİF YAŞAM FUARINDA!..

Ünlü gazeteci ve yazar Türkiye'nin sporcu kızı Neslihan Yavuzcan, TÜYAP tarafından gerçekleştirilecek olan "Spor ve Aktif Yaşam Fuarı"nın tanıtım yüzü ve sunucusu oldu.

Türkiye’de sporun duayen ismi ve aynı zamanda spor fuarının tanıtım yüzü olan Neslihan Yavuzcan, fuarda nefes ve özel etkinlikleriyle katılımcılara sağlıklı dakikalar yaşatacak.

Türkiye'de ilk kez TÜYAP tarafından gerçekleşecek olan Spor ve aktif yaşam fuarının tanıtım yüzü ve sunucusu ünlü gazeteci,yazar ve 26 yıldır televizyonda yaptığı 'sportif' programıyla, kitapları ve egzersiz DVD leri ile sporun ismi Neslihan Yavuzcan bu aktif fuarın yüzü ve sunucusu olmanın heyecanını yaşıyor. 

Eski basketbolcu ve basketbol antrenörü de olan Yavuzcan spor, beslenme, sağlık, farkındalık, Nefes ve yaşam öncülüğü ile spor ve aktif yaşam fuarında bilgi ve tecrübelerini ziyaretçileri ile paylaşmak için gün sayıyor. 

'Neslihan Yavuzcan "Nefes ,Spor ve Sağlık" markasıyla fuar alanında ve standında vereceği seminerleri 3 kategori de topluyor.'

 Yavuzcan sportif formülü ile, sağlıklı ve dengeli beslenmenin önemini vurgulayıp, interaktif katılımla da egzersiz yapma alışkanlığınızı kazanmanın formüllerini de ziyaretçilerle paylaşacak.

Ruh, beden zihin dansı ile  insanların içindeki lideri çıkartarak, geçmişden ve gelecekten özgürleşip, hayatlarının gerçeğine odaklanmalarını, kendi sorumluluklarını alıp hayatlarına huzuru, dengeyi, neşeyi ve hayatların da var olan her şeyi sevmeleri ile ilgili alanlarını açarak mucizelerini yaratmalarına araç olacak. 

Nefes semineri ile doğal nefesinize dönmeyi, sağlıklı, canlı, dinamik olmayı, zihindeki sorunların çözümünü farklı bakışlarla iyileştirmeyi, ruhsal olarak her şey ile tam ve bütün olmanıza, yaşamdaki bolluk bilincinizin açılımına, daima aşk ve huzur içinde bir yaşama merhaba demeyi nefesinizle bir olmayı sağlıyor.

Düzenlediği dönüşüm kampları ile de yepyeni bir ‘sen’e uyanmanıza davet eden Yavuzcan, bakalım daha ne gibi sürprizlerle standda yerini alacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.