Nihan Akın… ANLAMLI KADINLAR GÜNÜ HEDİYESİ!

Nihan Akın… ANLAMLI KADINLAR GÜNÜ HEDİYESİ!

Yayınlamış olduğu projelerle ve güçlü sesiyle son yıllarda adından sıklıkla söz ettiren başarılı söz yazarı, besteci ve sanatçı Nihan Akın; geçtiğimiz günlerde yayınlamış olduğu ''Varsın Olsun'' şarkısının akustik versiyonunu duygusal bir jest yaparak Kadınlar Günü'nde anlamlı bir mesajla dinleyicisine sundu.

Sözü ve müziği ''Nihan Akın''a ait olan şarkının naif dokunuşlarla hayat bulan akustik düzenlemesini ise Ercan Bakalımoğlu üstlendi.

 Sözlerini yakın zaman önce şahsen yaşadığı acı bir ayrılık hikayesinden esinlenerek kaleme alan başarılı sanatçının güçlü yorumu; tüm kadınların duygularına tercüman olarak, aşkları yarım kalan her kadına bir nebze de olsa huzur ve teselli olacak...

 ''Nihan Akın''ın sosyal medya hesaplarında; 'Aşkları yarım kalan tüm güçlü kadınlara, kadınlar günü hediyem olsun' notuyla paylaştığı akustik video kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutularak kalplerde özel bir yer edindi.

 Nihan Akın'ın ''Varsın Olsun Akustik'' şarkısı DCT Records etiketiyle 8 Mart’ta tüm müzik platformlarında ve klibi aynı gün Nihan Akın Youtube kanalında yayında!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.