Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu... 10.YILA ÖZEL BİR KONSER !..

Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu... 10.YILA ÖZEL BİR KONSER !..

Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, 10'uncu yılını muhteşem konserle kutladı.

Şef Dr. Aysel Gürel yönetiminde sosyal projeler yararına verdikleri konserler ve farklı konseptiyle dikkat çeken Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, kuruluşunun 10 yılını BAOB Salonu'ndaki muhteşem organizasyonla kutladı. Nilüfer Kadın Korosu'nun Facebook'taki sayfasından da canlı yayınlanan 10. Yıl Konseri'nde de yine sürprizler vardı. 10. Yıl'a özel konserin açılışında eşleriyle birlikte sahne alan koro üyeleri, her bölümü ayrı güzel, müthiş bir konsere imza attı.

EŞLERLE BİRLİKTE SAHNEDE

Şef Dr. Aysel Gürel, Türk kadınının neler yapabildiğini gösteren güzel örnekleri sahnelediklerini belirterek, "Ancak bunun başarılmasında eşlerimizin desteği çok büyük. Onlara teşekkürümüzü sahnede hep beraber şarkı söyleyerek dile getirelim, bu güzelliği sahnede de paylaşalım istedik" dedi. Karma koronun seslendirdiği "Safalar Getirdiniz"le başlayıp "Samanyolu" ile devam eden konserde, eşleri temsilen solist olarak sahne alan gazeteci Tayfun Çavuşoğlu, seslendirdiği Beyâtî makamındaki Türk sanat müziği eseri "Benzemez Kimse Sana" ile alkış topladı..

Eşleri sahneden uğurladıktan sonra konsepte dönüş yapan Nilüfer Kadın Korosu, daha sonra bölümler halinde pop, Türk halk müziği, Türk sanat müziği, Roman şarkıları ve Balkan türküleri seslendirdi. Koristlerden oluşan grubun sergilediği Roman dansı seyirciyle bütünleşirken, konserin ikinci bölümünde ise "Sıra Gecesi" canlandırıldı. Bir yandan sahnede Harran Kebap sponsorluğunda çiğ köfte yoğrulurken, bir yandan da Sıra Gecesi'nin sevilen eserleri seslendirildi. Sıra gecesinde ayrıca solist olarak Gülsenem Yılmaz ve Yasemin Demirci de görev yaptı.

10. YILA ÖZEL KUTLAMA

Geceye Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i temsilen katılan Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Kemal İvgen, 20 kişiyle yola çıkıp bugün 105 kişiye ulaşan Nilüfer Kadın Korosu'nda kuruluşundan buyana görev yapan Şef. Dr. Aysel Gürel ve 8 koriste anı plaketi ve çiçek takdim etti. Daha sonra da 10. yıl pastası kesildi. Konuklara hem pasta hem de çiğköfte ikram edildi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.