'Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu'... KÜTAHYA'YI MEST ETTİ !..

'Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu'... KÜTAHYA'YI MEST ETTİ !..

Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD) organizasyonuyla Kansere Gülümse Derneği Kütahya İl Temsilciliği yararına konser verdi.

Kütahya Belediyesi Kültür Merkezi’nde, Gülümser Hatun Termal Tesisleri sponsorluğunda gerçekleşen konserin ilk bölümünde Türk Sanat Müziği, ikinci bölümünde ise Türk Halk Müziği eserlerini seslendiren koroda Aynur Öztan ve Gülay Sürücü solist olarak görev yaptı,

Şef Dr. Aysel Gürel sevilen türkü “Kütahya’nın Pınarları”nı solo olarak seslendirirken alkış yağmuruna tutuldu. Konserin ikinci bölümündeki türkülere koro üyelerinden oluşan halk oyunları grupları da eşlik etti.


KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız, Kansere Gülümse Derneği Başkanı Selahattin Kaplan ve İl Temsilcisi Sevil Sülün konser sonunda Şef Dr. Aysel Gürel’e çiçek verdi. Bu arada organizasyonun sponsoru olan Gülümser Hatun Termal Tesisleri Yönetim Kurulu Üyesi Bursalı işadamı İsmail Yavaş’a da katkılarından dolayı plaket takdim edildi.


Koro Şefi Dr. Aysel Gürel, koronun tüm konserlerini sosyal projeler yararına verdiğini hatırlatarak, “İster Bursa’da, isterse başka kentlerde olsun, sosyal projeler söz konusu olduğunda, konserlerimiz yoluyla çorbada tuzumuz bulunmasından gurur duyuyoruz. Kütahya’da gördüğümüz ilgi bizi çok onurlandırdı” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.