Nilüfer Kurt... "HANIM AĞA"  İŞ KADINI OLDU!

Nilüfer Kurt... "HANIM AĞA" İŞ KADINI OLDU!

Türkiye’nin en önemli top modellerinden biri olmayı başaran tescilli güzellerimizden Nilüfer Kurt podyumda kazanımlarını iş dünyasına girerek yatırıma dönüştürdü.

--Ünlü sunucu ve top model kazanımlarını iş dünyasına yatırdı…

Türkiye’nin en önemli top modellerinden biri olmayı başaran tescilli güzellerimizden Nilüfer Kurt podyumda kazanımlarını iş dünyasına girerek yatırıma dönüştürdü.

Cumhurbaşkanımız sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde Gülhane de protokol davet programlarını sunan Nilüfer Kurt, devlet protokol davetlerinde en çok aranan sunucu olmasıyla tanınmakla birlikte yaptığı her projenin halk tarafından beğenilmesi medya ve basında yer bulmakta. Başarılı programlara imza atan Kurt, her geçen gün büyük bir hayran kitlesine ulaşmakta.

Avrupa’dan Amerika’ya dünyanın birçok ülkesinde önemli organizasyonlarda podyumda yürüyen ülkemizin ilk ve tek sanatının her dalında başarıyı yakalayan sanatçı Top Model’s belgeli mankeni olan Nilüfer Kurt, dünyanın sayılı Best Model of Koreograflarından Asil Çağıl ile birlikte muhteşem organizasyonlara imza atmakta.

Türkiye’nin en önemli halkla ilişkiler ve mankenlik ajansı PrestijKurt Ajansın yönetim kurulu başkanlığını yürüten oyuncu, sunucu, yapımcı ve top model Nilüfer Kurt tarihe adını büyük puntolarla ve altın harflerle yazdırmayı başaran saygın bir iş kadını oldu.

PrestijKurt Ajansıyla ünlü isimlere basın danışmalığı ve menajerlik hizmetleri de sunmakta ve önemli organizasyonlar düzenlemekte.

Televizyon dizisi Örümcek’teki Neslişah karakteri ile hafızalara yer edinen Nilüfer Kurt Hanım Ağa dizisindeki rolündeki üstün başarısıyla Hanım Ağa olarak anılmaya başladı.

Ulusal televizyon kanallarında sunduğu programlarla on parmağında on marifetli biri olduğunu kanıtlayan Kurt; Star TV de Paparazzi, TGRT de Mehmetçik,  ShowMax TV de Nilüfer Kurt’la Show Zamanı sundu.

Son yılların en başarılı defile ve ekstra geceleri organizasyonlarındaki başarılarıyla birbirinden önemli projelere imza atan Nilüfer Kurt başarılı bir iş kadını olmayı başardı.

30 Ağustos’ta İstanbul Yeşilyurt Spor Kulübünde “Günümüz Cumhuriyet Kadınları” temalı muhteşem iki koleksiyonlu bir defileye ünlü koreograf Asil Çağıl ile birlikte imza atan Nilüfer Kurt’u biraz daha yakından tanımak isteyecek olursak;

1976 yılında Diyarbakır da doğdu.15 günlükken İzmir de yaşamaya başladı.

İzmir de büyüdü iki şehrin kültüründe yetişti.

1994-1997 yılları arasında Kanal D'nin unutulmaz haber araştırma programı Böyle Gitmez'de Kadir İnanır ile birlikte sunan Nilüfer Kurt haberin mutfağında Yardımcı Koordinatörlük yaptı.

1996 yılında Yasemin adlı dizide oynadı.

1997 yılında Emel Yıldırım Acar’dan Prestij Mankenlik Ajansını devraldı. PrestijKurt olarak isim değişikliği yaptı.

1997 yılında TGRT Televizyonunda Mehmetçik programını sunmaya başladı.

1998 yılında birçok reklam filmlerinde oynadı. Örümcek adlı televizyon dizisinde Neslişah karakterini canlandırdı.

1999 yılında Hakan Altun’un “Hani Bekleyecektin” adlı klibinde oynadı.

2000-2005 Yılları arasında Star TV’nin unutulmaz magazin programı Paparazzi’yi uzun yıllar sunan tek isim oldu.

2000 yılında, Las Vegas'ta Türkiye'yi temsil etti.

2000 yılı Eylül ayında Star TV de yayınlanan Hanım Ağa dizisinde başrol oynadı.

2001 yılında TRT1’e çekilen Hava Şahinleri dizisinde rol aldı.

2002 yılında birçok reklam ve klipler de rol aldı.

2005 yılında Ünlüler Teknesi/Yıldızlar Gemisi yarışmasına katıldı.

2008-2011 yılları arasında ShowMax TV de Nilüfer Kurt’la Show Zamanını hazırlayıp sundu.

2011 yılında Beylikdüzü White Corner AVM’ de Nilüfer Kurt'la Kadınca Sohbetler programını hazırlayıp sundu.

Günümüzde Nilüfer Kurt oyunculuk, mankenlik ve protokol sunuculuğu işleriyle birlikte çok önemli organizasyonlara imza atmaya devam etmekte.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.