Niran Ünsal...4 YIL ARADAN SONRA "DEDİĞİM DEDİK" DİYOR!..

Niran Ünsal...4 YIL ARADAN SONRA "DEDİĞİM DEDİK" DİYOR!..

Pop müziğinin güçlü yorumcusu Niran Ünsal, 4 yıl aradan sonra alternatif pop tarzında yeni bir albümle müzik sektörüne yeniden merhaba diyor.

Hızlı tempodaki şarkılarıyla yaza damga vuracak olan Ünsal, içinde birçok farklı müzik türünün de yer aldığı 10 şarkıdan oluşan “Dediğim Dedik” adlı yeni albümüyle müzik marketlerdeki yerini aldı.                                                             

Dört yıl önce çıkarttığı “Bir Şans Daha” albümünden sonra iki çocuğunu büyüten ünlü sanatçı, bu süreçte ortak olduğu NÜ Müzik şirketinden de genç yeteneklerin önünü açıp hem anneliği hem de yapımcı kimliğini başarıyla sürdürüyor.

Albümde müzik sektörünün en önemli sanatçıları ve aranjörleriyle çalışan Ünsal, “hem işçiyiz hem patron,” diye konuştu.

Bugüne kadar çıkarttığı her albümde bir çok hit çıkartan Ünsal, müzik yönetmenliğini Bülent SERT’in yaptığı yeni projesinde farklı tarzıyla müziğin sınırlarını ortadan kaldırıyor.

Ünlü sanatçı, Özcan Deniz’in 2007 yılında yorumladığı kendisine ait olan “Nasip Değilmiş” şarkısını cover remix yaparak şarkıyı bambaşka bir boyuta taşıdı.

Niran Ünsal, uzun süredir kanser ile mücadele eden Naşide Göktürk’ün “Çocukluğumu Uçuruyorum” adlı albümünü kendi yapım şirketi NÜ Müzik Prodüksiyon’dan geçtiğimiz ay çıkararak unutulmaz bir projeye imza attı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.