Niran Ünsal ağır konuştu; KOCAMAN BİR YAZIKLAR OLSUN!

Niran Ünsal ağır konuştu; KOCAMAN BİR YAZIKLAR OLSUN!

Naşide Göktürk'ün ölüm haberini alınca hastaneye koşan yakın dostu Niran Ünsal Uçankuş TV'de 'İki Kadın Arasında' programına canlı telefon bağlantısıyla katılarak üzüntüsünü dile getirdi:

Bir süredir kanser tedavisi gören ünlü sanatçı Naşide Göktürk bugün yaşamını yitirdi.

Ünlü sanatçının ölüm haberini alınca hastaneye koşan yakın dostu Niran Ünsal Uçankuş TV'de 'İki Kadın Arasında' programına canlı telefon bağlantısıyla katılarak üzüntüsünü şu şekilde dile getirdi:

NAŞİDE BENİM TEK DOSTUMDU

“Bugün çok zor bir gün. İçimiz buruk. 21 yıllık dostumdu benim, şu hayatta ki tek dostum. 1994 -1995 yılında İstanbul’a ilk geldiğim zaman bana kol kanat geren insan…

Bu hastalık süreci çok sıkıntılı bir süreçti. 14 aydır süregelen çok zor bir hastalıkla mücadele etti.  Ailesi, dostları, yakınları biz bu süreçte elimizden geldiğince her konuda destek olmaya çalıştık.

“ÇOCUKLUĞUMU UÇURUYORUM”

Bu süreçte bir albüm yaptı. “Çocukluğumu Uçuruyorum” adlı albüm… Aslında çok ince bir mesaj var o albümde, ben gidiyorum diye, veda albümü… Onun için çok kıymetliydi bu albüm. Çok özel Türkiye’de pop müziğe kıymet etmiş bir çok isim şarkılarını verdi. Moral kanseri yenmek için çok önemli bir durum. Naşide’nin aslında kanseri yenme gibi bir durumu maalesef yoktu. Çünkü ilk tanık olduğumda doktoru 3 ile 6 ay arasında bir süre verdi. Çok uzun bir tedavi süreci uygulandı. Sadece o kısa süre uzatılmış oldu, uygulanan tedavilerle…  Naşide buna rağmen hayata tutundu. Bu albüm onun için önemli bir rol oynadı. Ben de yapımcısı olarak benimle birlikte bu yolculukta eşim İbrahim Bey de ona hiçbir şekilde müdahale etmedim. O ne istiyorsa onu yaptık albümde, vicdanım rahat bu yüzden! Fakat maalesef Türkiye’deki sistem bazı güçlerin elinde olduğu için albümü sevenlerine ulaştıramadık.

KOCAMAN BİR YAZIK!

Son albümündeki ilk klip şarkısı ‘GALİBA’. Söz ve müzik sevgili Naşide’ye ait bir eserdi. İlk klibimizi ona çekmiştik. Sektörden bu durumda bir sanatçıyı destekleyen ne bir yapımcı, ne bir medya patronu ne de başka bir insan evladı çıkmadı maalesef… Gerçekten çok üzücü. Ben kocaman bir YAZIK yazıyorum büyük harflerle!

ARTIK O VAZİYETTE YAŞAMAYI İSTEMİYORDU

Naşide son zamanlarda çok bitkin ve yorgundu. Rabbim mekanını cennet eylesin

Onun artık bünyevi hayatta duadan gayri beklediği hiçbir şey yok.

AHMET KAYA İLE BULUŞACAK

Ahmet kaya ile buluştu, annesi, babası ve sevdikleriyle buluştu. Onun tek istediği şey son albümü ‘Çocukluğumu Uçuruyorum” du!.."

Naşide Göktürk'ün cenazesi, yarın ikindi namazına müteakip Bitez Adliye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Bitez Mezarlığı'na defnedilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.