Niyazi Gül Dörtnala.. SETE KAHKAHA ARASI!

Niyazi Gül Dörtnala.. SETE KAHKAHA ARASI!

Bu bahar, beyazperdeye kahkahayı getirmeye hazırlanan ‘Niyazi Gül Dörtnala’ Ata Demirer ve Demet Akbağ’ın muhteşem performanslarıyla 8 Mayıs’ta vizyona giriyor!

 Sinema sezonunu kıştan yaza taşıyacak olan filmde, iki ünlü oyuncu, bugüne kadar hiç görmediğiniz halleriyle, kelimenin tam anlamıyla döktürüyor…

Niyazi Gül Dörtnala’da Demet Akbağ’ın canlandırdığı Sultan Şahmerdan’ın Niyazi Gül’e Hünkar kostümü giydirdiği sahneler, setin en eğlenceli sahnelerinden oldu. Set ekibinin de gülmekten birçok kez çekime ara vermek zorunda kaldığı sahnelerde en çok eğlenen iki isim ise Demirer ve Akbağ oldu. O anlar objektiflere işte böyle yansıdı.

Niyazi Gül Dörtnala’da Demet Akbağ ve Ata Demirer’a Şebnem Bozoklu, Levent Ülgen, Kevork Malikyan ve Ayşenil Şamlıoğlu eşlik ediyor. Filmin yönetmeni ise ‘Eyyvah Eyvah’ serisinin yönetmeni Hakan Algül. 

Filmin Konusu:

Veteriner hekim Profesör Niyazi Gül kendince sakin bir hayat sürmektedir. Bir yandan üniversitede veterinerlik dersleri verirken, bir yandan da yardımcısı Hediye’nin desteğiyle dededen kalma mucizevi formülün eksik maddesini arar. Belalı aşıklar Sultan ve Rıza atlarını yarıştırmaya karar verip bir de Niyazi'nin hayvanlara güç veren formülünü duyunca işler karışır. Bir anda heyecan dolu olayların ortasına düşen Niyazi, formülün eksik maddesini ararken sürpriz maceralarla karşılaşacaktır.

Künye:

Tür: Komedi       

Yapımcı: BKM Film

Yönetmen: Hakan Algül

Seneryo:  Vedat Özdemiroğlu, Öğünç Ersöz, Cihan Ceylan, Ata Demirer

Oyuncular: Ata Demirer ,Demet Akbağ,  Şebnem Bozoklu, Levent Ülgen, Kevork Malikyan, Ayşenil Şamlıoğlu, Ferit Kaya, Tolga Çoşkun, Şevket Çapkınoğlu, Kıvanç Baran Arslan, Erol Aksoy, Server Mutlu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.