Nokta Tiyatrosu...  'KIZ KISKANÇ İLE İSTANBUL SAHNESİNDE!

Nokta Tiyatrosu... 'KIZ KISKANÇ İLE İSTANBUL SAHNESİNDE!

Abdullah Şahin / Nokta Tiyatro’su sezonun ikinci oyunu “Kız Kıskanç” adlı oyunu ile Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi’nde tiyatroseverler ile buluştu.

Emin Özbey’in yazdığı, Abdullah Şahin’in yönettiği, bir durum komedisi olan “Kız Kıskanç” isimli oyununda Abdullah Şahin, Çiğdem Tunç, Sema Aras, Özhan Carda, Şebnem Erdener, Mehmet Tokat ve Emin Özbey rol alıyor.

kizkiskanc_oyun_1.jpg

Oyunun müzikleri Nida Şan, dekor-kostümleri Şebnem Erdener, şarkı sözleri-koreografi Çiğdem Tunç, ışık-efekt Abdullah Koç tarafından yapıldı.

kizkiskanc_oyun_2.jpg

Oyunun sergilendiği Beşiktaş  Akatlar Kültür Merkezi sahnesinde bulunan ünlüler kadar, izleyiciler arasında bulunan ünlüler de dikkat çekti.

kizkiskanc_oyun_3.jpg

Başta duayen oyuncu ve Nokta Tiyartosu'nun kurucusu Abdullah Şahin’in abisi gazeteci, yazar, TV programcısı Prof. Dr. Haluk Şahin, eşi ve kızı, müzik insanı Mutlu Torun ve eşi, Ortans Kıvanç, Açelya Elmas, Ünal Zorer, olmak üzere tüm ünlü konuklar ve tüm oyuncuların aileleri oyun sonrası sahnede toplanıp oyuncuları kutladılar.

kizkiskanc_oyun_4.jpg

Prof. Dr. Haluk Şahin, kardeşi Abdullah Şahin'in sanat yaşantısına başladığı ilk yılları ve ilginç anılarını anlattı. 'O yıllarda kardeşimle gurur duymuştum, şimdi de gurur duyuyorum' dedi.

kizkiskanc_oyun_5.jpg

‘KIZ KISKANÇ’ HİKAYE

Bir çiçekçi dükkânında başlayan hikâye birbirinden şaşırtıcı olaylara gelişiyor ve beklenmedik bir son ile bitiyor. Kıskançlık ile başlayan olaylar ilginç tesadüflerle birçok olaya neden oluyor.

Hayatta insanın başına neler geleceği hiç belli olmuyor. İnsanlar yaptıkları hatanın bedelini bir şekilde ödüyorlar. Oyun, hayata ve ilişkilere dair esprili bir hikâye ile bakış atıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.