Nossa Costa... YENİ SEZONDA  HEM GÖZE HEM KULAĞA HİTAP EDİYOR !

Nossa Costa... YENİ SEZONDA HEM GÖZE HEM KULAĞA HİTAP EDİYOR !

BVS Group bünyesinde yer alan, Türkiye’nin ilk beş yıldızlı ve Altın Çıpa Ödülü’ne sahip marinası Ataköy Marina Nossa Costa yeni sezonda eşsiz manzarası ile özel sanatçı performansları eşliğinde çok özel tatlar sunmaya devam ediyor.

Yeme – içme ve eğlence kültürünün en köklü ve tanınmış gruplarından BVS Group bünyesinde yer alan, Türkiye’nin ilk beş yıldızlı ve Altın Çıpa Ödülü’ne sahip marinası Ataköy Marina Nossa Costa yeni sezonda eşsiz manzarası ile özel sanatçı performansları eşliğinde çok özel tatlar sunmaya devam ediyor. 
Marinada bir ada duygusu yaşatan Nossa Costa, yeni başlayan kış sezonu için açılış galasını değerli sanatçılarımızdan Ferhat Göçer ile yaptı. 

Sezon boyunca muhteşem performanslarıyla Cenk Eren, Hakan Altun, Demet Akalın, Linet, Fatih Ürek, Ferhat Göçer, Bülent Ersoy, Serkan Kaya gibi birçok değerli sanatçı yer almaya devam ediyor. 
Nossa Costa ‘nın mutfak şefleri tarafından hazırlanan yeni sezon menülerinde birbirinden özel lezzetlerin bir araya getirildiği modern mezeler, dinlendirilmiş ve iki gün boyunca marine edilmiş, özel soslu bifteğini siz değerli misafirlerimize sunmaya hazırlanıyor.

Damak tadına göre misafirlerimizin tercih ettikleri pişirme tekniklerini uygulayan şeflerimiz, kişiye özel tatlar sunuyor. 
İstanbul’un trend mekanları arasında yer alan Nossa Costa, sonuç odaklı bakış açısıyla her türlü organizasyonda size özel yaratıcı çözümler sunuyor.

Türkiye’nin ünlü yıldızlarının sahne aldığı, özel ve kurumsal davetlerinizi dalga ve martı seslerinin eşliğinde, Türk ve dünya mutfağının seçme lezzetlerinden oluşan menüleri ve kusursuz hizmet anlayışı ile en özel anlarınızı unutulmaz kılıyor. 
Rezervasyon için Tel : 0212 560 17 17 / 0533 308 18 18

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.