Nur Ertürk...'GRİSİ YOKTUR BU AŞKIN' MÜZİKSEVERLERE MERHABA DEDİ!

Nur Ertürk...'GRİSİ YOKTUR BU AŞKIN' MÜZİKSEVERLERE MERHABA DEDİ!

Nur Ertürk yeni maxi single ile müzik sektörüne yeni bir soluk getirecek.'Grisi Yoktur Bu Aşkın'ın isimli çalışma digital platformlarda yerini aldı.

3 Şarkıdan oluşan ve 2645 Records etiketiyle 10 Temmuz'da 63 digital platformda satışa sunulan albümde, albümün isim şarkısı olan 'Grisi Yoktur Bu Aşkın'ın dışında, 'İhanetin Bedeli' ve 'Yabancı Oldun' isimli şarkılar yer alıyor.

nur1-002.gif
Nur Ertürk, Sivaslı bir ailenin 9 çocuğundan  en küçüğü olarak Sivas’da doğdu. Henüz 1 yaşındayken babasını  kaybeden Nur Ertürk,  annesi ile İstanbul'a yerleşti. İlkokul , ortaokul ve lise eğitimini  İstanbul’da aldı.  Bu süreç içerisinde ilkokula başladığı yıllarda sokaklarda  su satarak ailenin geçimine katkıda bulunan  haşarı yaramaz bir çocukluk geçirdi.  Annesin bütün kızgınlıkları türkü söylemeye başlayınca biterdi.  okul hayatında bütün olan  gösteriler ve etkinliklerde  hep en önde görev aldı. Profesyonel olarak 14 yaşında sahnelerde solistlik yaptı.  Nur Ertürk’ü ilk keşfeden Ömer Şan ve Bilge Şan çiftinin destekleriyle  Anadolu Türbesi sonrası Ankara, İstanbul ve daha birçok  yerde konserler verdi. 5 Yıl  hiç bir Türk Halk Müziği sanatçısına nasip olmayan Maksim Gazinosunda solistlik yaptı.  Nur Ertürk,Bu güne kadar 10 müzik albümü,  yüzlerce konseri ve 8 yıl süren  ilk kadın programını Kanal 7de hazırlayıp sundu.

nur2-001.gif

 Maxi single'dan ilk olarak s öz ve müziği İlker Tekyaygil’e Ait olan
'Grisi Yoktur Bu Aşkın'  şarkısının klibini Erkan Nas çekti.

 

'Grisi Yoktur Bu Aşkın'  maxi single'ı 2645 Records etiketiyle tüm digital platformlarda.

 

'GRİSİ YOKTUR AŞKIN' KLİBİNİ İZLEYEBİLİRSİNİZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.