Nuray Kaya-Özlem Mekik... "MUTFAKTA YAPACAK ÇOK İŞ VAR!"

Nuray Kaya-Özlem Mekik... "MUTFAKTA YAPACAK ÇOK İŞ VAR!"

Gastronomi sektöründe adlarından sıkça söz ettiren iki başarılı girimçi Nuray Kaya ile Chef Özlem Mekik bir araya geldi. Genç girişimcilere örnek olan Kaya ve Mekik bu sektörde ‘Yapacağımız çok şey var’ dediler.

Mesleklerinde büyük başarılara imza atan iki kadın, Km Kayalar Mutfak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuray Kaya ve Ziyade Fasıl Restaurant zincirlerinin sahibi Eğitmen Chef Özlem Mekik Km Kayalar Endüstriyel Mutfak Genel Müdürlüğü’nde bir araya geldi.  

Kaya ve Mekik, ‘Başarımızda elbette ailemizin, sevdiklerimizin rolü büyük. Bu teşvik ve destek bağlamında bizde başarımıza yönlendirdik, taçlandırdık ve zirveye taşıdık’ diyerek, her başarı öyküsünün ardında mutlaka bu başarıya katkı yapan ailelerin olduğuna dikkat çektiler. Kadınların her alanda başarılarının devam etmesi için ellerinden gelen desteği ortaya koyacaklarını belirten iki başarılı iş kadını, ‘Yapacağımız çok şey var’ dedi.

Endüstriyel Mutfak Sektöründe 60 yılı aşkın tecrübe ve birikime sahip Km Kayalar’ın başarısında büyük pay sahibi olan Nuray Kaya, ‘Gelecekte kadınların her alanda daha büyük başarılarla karşımıza çıkacağına inandığının altını çizerek kadınların çalışma yaşamında eskiye nazaran daha fazla sayıda bulunduğunu ve başarılı olduklarını belirtti’.

mutfak_02.jpg

Kadınların birbirlerine destek olmaları gerektiğinin önemini belirten iki başarılı iş kadını, sosyal yardım dernekleri, kadının iş hayatındaki önemi ve sektörde önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek projeleri değerlendirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.