Nurgül Yeşilçay... 2 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE YARGILANACAK!

Nurgül Yeşilçay... 2 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE YARGILANACAK!

Paramparça dizisindeki rol arkadaşları Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya sette yaşadıkları sorunu mahkemeye taşımışlardı.

Nurgül Yeşilçay hakkında, Petekkaya'ya attığı telefon mesajlarında hakaret ettiği gerekçesiyle iddianame hazırlandı. Yeşilçay'ın hakaret suçundan 2 yıla kadar hapsi talep edildi.

Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Sarıyar başlattığı soruşturma kapsamında Nurgül Yeşilçay'ın ifadesini aldı.

SEN BÖYLE O....U ROLLERİNİ SEVERSİN

Cihan Haber Ajansının haberine göre; Nurgül Yeşilçay, ifadesinde rol arkadaşı Erkan Petekkaya'nın bir gün sete alkollü gelip küfür etmesi nedeniyle dizinin o dönemki yönetmeninin işi bıraktığını söyledi.

Yeşilçay ifadesinde Petekkaya'nın yapımcının arkadaşı olması sebebiyle kendi arkadaşını yönetmen olarak diziye getirdiğini, öpüşme sahnesi olan bir bölümde kendisine ben öpüşme sahnesi çekmem', 'sen böyle sahneleri, böyle o...u rollerini seversin', 'sen bu rollere alışıksın' gibi cümleler kurduğunu ve bunun üzerine kendisine rest çektiğini anlattı.

RÖPORTAJ BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ KAPSAMINDA

Savcı Ertuğrul Sarıyar, soruşturma sonunda hazırladığı iddianamede, Nurgül Yeşilçay'ın, Petekkaya hakkında gazete röportajında sarf ettiği sözlerin basın özgürlüğü kapsamında değerlendirilmesi gerektiğini, attığı SMS'lerde ise hakaret suçunu işlediğini belirtti.

Nurgül Yeşilçay'ın hakaret suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle cezalandırılması talep edildi. Bakırköy 44'ncü Asliye Ceza Mahkemesi iddianameyi değerlendirmeye aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.