Nurgül Yeşilçay... 'OSMANLI KİLİMİ'NİN RENKLERİ OLAY OLDU!

Nurgül Yeşilçay... 'OSMANLI KİLİMİ'NİN RENKLERİ OLAY OLDU!

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay’in, Instagram hesabından paylaştığı, çizdiği bir resimdeki ’sarı, kırmızı, yeşil’ renkli kilim sosyal medyada tartışma konusu olunca Yeşilçay’dan açıklama geldi.

Nurgül Yeşilçağ, çizdiği bir resmi Instagram hesabından "kağıda çizmekten sıkıldım. Tuvallerim gelebilir mi pls" notuyla paylaştı.

Paylaşım sonrası bazı takipçileri "çıplak kadın" çizmesini eleştirirken, bazı takipçiler ise resimde görülen kilimdeki "sarı, kırmızı, yeşil" renklere dikkat çekti. Bu renklerin PKK'yı temsil ettiğini öne süren takipçiler, kilimdeki renkleri "manidar" buldu.

Bunun üzerine açıklama yapmak zorunda kalan Nurgül Yeşilçay, "Biraz önceki resim üzerine ivedi açıklama" notuyla "Arkadaşlar bu bir Osmanlı kilimidir. Renkler birebir kullanılmıştır.

Ayrıca siyah renk de bulunmaktadır. Ayrıca kızımızın etrafı neon renklerle bezeli olup steetart'a göz kırparkene oryantalizmi barındıran bir şeydir işte. Oryantalist resim sevdiğimden ötürü hanım kızımız "nü"dür. Öyle çok da kafa yormaya değmez. Saygılar, seviyorum hepinizi" diye yazdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum