Nursel Köse... BU SEFER GÜLDÜRECEK!

Nursel Köse... BU SEFER GÜLDÜRECEK!

Başarılı oyuncu Nursel Köse, 20 Temmuz'da vizyona girecek "Eski Köye Yeni Adet" sinema filminde hemşire rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Juli Sanat ve FOX’un ortak yapımı “Eski Köye Yeni Adet" adlı komedi filminin başrollerinde Bülent Emrah Parlak, Füsun Demirel, Burcu Gönder Parlak, Nail Kırmızıgül, Haki Biçiçi ve Gülhan Tekin rol alıyor.

"Güldüren işleri çok seviyorum."

90'lı yıllarda bir köyde doğum kontrolü için kadınlara spiral takılmasının ardından kadın ve erkekler arasında yaşanan birbirinden komik olayları konu alan “Eski Köye Yeni Adet”te Köse, canlandırdığı hemşire rolüyle izleyiciyi çok güldürecek.

"Senaryoyu okudum, çok beğendim ve çok güldüm. Güldüren işleri seviyorum." diyen sevilen oyuncu, "Eski Köye Yeni Adet" filmiyle ilgili;

"Eski Türk filmlerindeki samimi duyguları içinde barındırıyor. Yönetmenlerimizin mizahı da işe büyük sıcaklık kattı,  sette dahi samimiyeti olan bir  proje olduğunu hissediyorsunuz.

Komedi filmleri içerisinde yerini bulacağına inanıyorum." açıklamasını yaptı.

İlk kez bir hemşireyi canlandırdığını söyleyen Köse, rolünden "Hayatımda oynadığım ilk hemşire karakteri, dönemin hemşiresini yansıtıyor.

Güzel, özgüvenli, disiplinli bir karakter, oynamaktan büyük keyif aldım." şeklinde bahsetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.