Nursel Köse... "'TRANSEKSÜELİ OYNAMAK İSTİYORUM"!..

Nursel Köse... "'TRANSEKSÜELİ OYNAMAK İSTİYORUM"!..

Emre Saygı’nın Facebook’dan canlı yayınlanan Türkiye'nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü oyuncu Nursel Köse oldu.

 ‘Soytarın Özgürlüğü’ adlı kitabını piyasaya çıkartan Nursel Köse canlı yayında Emre Saygı ve sosyal medya takipçilerinin sorularına samimi ve bir o kadar da iddialı açıklamalarda bulundu.  

Transeksüel’i Oynamak İstiyorum 

Gelecek projelerde transeksüel bir karakteri canlandırmak istediğini belirten Nursel Köse “ Transeksüel bir karakteri oynamayı çok istiyorum.

Sesim zaten buna yatkın ve farklı rolleri oynamak istiyorum. Almanya’da yaşarken bir kişi beni yabancı zannederek yanıma gelip kahve ısmarlamak istedi.

O an çok sinirlendim ve sesimi değiştirerek ona Trans’ım numarası yaptım. Arkasına bile bakmadan kaçtı yanımdan” dedi. 

İlginç Birisiyim 

Paramparça dizinde canlandırdığı Neriman karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Nursel Köse, bugüne kadar yaşadıklarını kaleme aldığı kitabı “Soytarı Özgürlüğü” hakkında ise “Hayatımda anlatılacak çok olay vardı.

Ayrıca insanlarda beni çok merak ediyor. Bende zaten ilginç bir insanım ve herşey bu kitapta bir araya geldi” dedi. Asya sporlarına çok meraklı olduğunu söyleyen Nursel Köse  “ Küçük yaşlarmda karate yapmıştım ama şimdi 5 tibet yapıyorum” dedi. 

Evlilikler 10 Yıllık Olmalı 

Emre Saygı’nın sorduğu ‘Evliliğe nasıl bakıyorsunuz? ‘sorusuna ise Köse “ Bana göre evlilik 10 yıllık imzalarla olmalı ve 10 yılda bir yenilenmeli. 

Ömür boyu nikah deftereni imzalamak bana yalan geliyor. Bir ömür boyu söz vermek sahte bir durum” diye konuştu.

Uzun yıllar Almanya’da yaşayan Köse,  ‘Almanları güldürmeyi başardım. Almanya’da ve o dili konuşan ülkelerde 10 yıl stand-up yaptık ve İlk yabancı kadınlar kabaresi olarak Almanya tarihine geçtim” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.