Nusret Gökçe... 'SALT BEA' İLE GECEYE DAMGASINI VURDU!

Nusret Gökçe... 'SALT BEA' İLE GECEYE DAMGASINI VURDU!

Salt-bae’ ismiyle tüm dünyada fenomen olan Nusret Gökçe, 2017 Laureus World Sports Awards’ta en çok konuşulan konuklardan biri oldu!

Tüm dünyada tuz serpme hareketiyle fenomen haline gelen et restoranı Nusr-Et Steakhouse’un kurucusu Nusret Gökçe, nam-ı diğer ‘salt-bae’; en başarılı sporcuların ödüllendirildiği ‘Laureus Sports Awards’a özel davetli olarak katıldı.

Başta birçok sporcu olmak üzere dünyaca ünlü sanatçılar tarafından da farklı platformlarda kullanılan “salt-bae” hareketi bu özel geceye de damgasını vurdu.

 

nusretgokce_1.gif

Futbol, basketbol, tenis, Amerikan futbolu gibi farklı spor dallarında skor sonrasıyla özdeşleşen “salt-bae” son dönemlerde sporcuların başarılarını kutladığı karelere ilham verici oldu. Sporcular tarafından sahiplenilen bu hareketin yaygınca kullanılması üzerine Laureus Sports Awards’ta da en başarılı seçilen sporcular ödüllerini Nusret’in “salt-bae” hareketi ile kutladı.

Et konusundaki uzmanlığının yanı sıra başarılı bir ‘kick boks’ sporcusu da olan Nusret Gökçe, bu yıl 14 Şubat’ta Monaco’da gerçekleşen törenin özel konuğu olarak; Nico Rosberg, Michael Phelps, Simone Biles gibi ünlü isimlerle birlikte ‘salt-bae’ pozu verdi.

 

Dubai ve Abu Dhabi’den sonra New York, Londra ve Doha’da açılacak olan restoranlarının uluslararası bir üne kavuşmasında önemli bir payı olan Nusret Gökçe, organizasyon boyunca davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.