O HASTANEDE YENİ DOĞAN BEBEKLER ÇALINDI MI? O İSİM KİM?

O HASTANEDE YENİ DOĞAN BEBEKLER ÇALINDI MI? O İSİM KİM?

1984 yılında Adana Meydan Hastanesinde doğan ve doğduğu gün evlatlık verilen Reşit Ongun günlerdir Esra Erol’da biyolojik ailesini arıyor.

Reşit Ongun, senelerdir gerçek ailesini arıyor. Geçtiğimiz günlerde Adana Meydan Hastanesinde çocuklarını kaybeden ve Reşit’in verdiği bilgilerle eşleşen iki aileye DNA testi yapılmış ve DNA testi iki aile için olumsuz sonuçlanmıştı.

Bu süreçte Esra Erol’da programına yüzlerce başvuru gelmiş ve aynı hastanede doğan bebeklerinin gerçek ailelerine çocuğunuz öldü denerek başka ailelere satmış o isim yine LEYLA ATAY olduğu iddia ediliyor.

Reşit’i büyüten anne Kerime de, Leyla Atay ile birlikte Reşit’i hastaneden beraber çıkardıklarını söylüyor.

 

Bugün yayına bağlanan Adana’da yaşayan Ayten Hanım’ın tutarsız konuşmaları seyircinin dikkatinden kaçmadı.

 

Yine aynı hastaneden bir kız çocuğu aldığını ve eltisi Makbule’yi doğuma götürdüğünü iddia etti. Okuma yazma bilmediğinden tarih hatırlamadığını söyledi. İlkokul arkadaşı Filiz ile karşılaştıklarını ve kendisinin aracılığı ile kız çocuğunu annesinin kucağından aldığını açıkladı.

 

Ayten Hanım, “Filiz hemşire vesile oldu ve bebeği annesinin kucağındayken aldım. Aldığım gün bebeğin doğduğu gündü ve Leyla Atay’ı tanımıyorum” Dedi.

 

Ardından yayına bağlanan, Ayten Hanım’ın komşusu olduğunu iddia eden ve ismini vermek istemeyen bir izleyici “Ayten Hanım çocuğu doğum evinden aldı, çocuk için gayrimeşru demişler. Çocuk kendini gayrimeşru bir ailenin çocuğu sanıyor. Olabilir de… Fakat Ayten Hanım çocuğu kimden aldığını biliyor. O kadın kendisine demiş ki, sen hazır ol biz sana çocuk vereceğiz, Ayten Hanım’ın da  8-10 sene çocuğu olmadığı için, ben razıyım bana verin diyor.” ve bunu söyleyen kişi yine her olayda ismi geçen kişi Leyla Atay çıkıyor.

esraerol_leyla-atay-001.jpg

Türkiye Leyla Atay’ı konuşuyor, Her gün, farklı aileler, farklı konular O ismin adını veriyor. Peki Leyla Atay nerede?  Adana Meydan Hastanesinde o yıllarda neler oldu? O hastanede neler yaşandı? Bütün soruların cevabı kilit isim Leyla Atay’da.

 

Leyla Atay’ın canlı yayına gelip gelmeyeceği ise merak konusu.  

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.