O Hayat Benim... BAHAR'IN ZOR SEÇİMİ!

O Hayat Benim... BAHAR'IN ZOR SEÇİMİ!

Başrollerini Keremcem ve Ezgi Asaroğlu`nun paylaştığı 'O Hayat Benim' 122. bölümüyle 26 Şubat Pazar akşamı FOX TV ekranlarında...

Bahar’ın hayatta kalmak için tek umudu tedavi olmak... Ama bu da karnındaki bebekten vazgeçmek demek!

Bu imkânsız kararın eşiğinde Bahar’a güç veren, Nuran’ın sevgisi ve yakınlığı olur. Ateş ise Efsun’u suçlar Bahar’ın hastalığından dolayı...

Efsun bir yandan da Sultan ve Arda’nın yanında olmak zorundadır. Çünkü Müge, Zeynep’le birlikte cinayet suçlamasıyla gözaltındadır.

Sultan ve Hülya kızlarını kurtarmanın yolunu ararken, Cemal’in ölümüyle ilgili sırrı kimsenin öğrenmemesi için akla karayı seçiyorlardır.

Müge ya çevresindeki herkes gibi bedel ödemekten kaçmaya çalışacak ya da işlediği suçun cezasına razı olacaktır.

Babası Asım’ın yanlarına dönmesini isterken Müge’nin aklında aslında bambaşka şeyler olduğunu, Atahan ailesi çok acı bir şekilde öğrenmek üzeredir. 

‘BAHAR ŞAHİN, O HAYAT BENİM’DEN AYRILIYOR’

2014 yılında ilk bölümüyle ekranlara gelen, Fox TV’nin sevilen dizisi ‘O Hayat Benim’ dizisinden bir ayrılık haberi daha geldi.

ohayatbenim_baharsahin.jpg

Yeşim Ceren Bozoğlu, Birgül Ulusoy, Esra Eronat, Didem İnselel, Aybüke Pusat, Cem Kılıç, Ceyda Ateş, Larissa Gacemer ve Serkan Şenalp’ten sonra 4 sezondur ‘Müge’ karakterini canlandıran Bahar Şahin’de diziden ayrılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.